Επιλογή Ελληνικής γλώσσας Επιλογή Αγγλικής γλώσσας Προβολή RSS 2.0

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Μέλη: 33.690
Σύνδεσμοι: 56
Στοιχεία: 4.454
Επισκέπτες: 55.682.321
Έχουμε 1 επισκέπτη online

ΠρόσφαταΔημοφιλήαναζητά νέους δημιουργικούς συνεργάτες
Η εταιρεία παραγωγής Indigo View με έδρα τα Χανιά, αναζητά νέους δημιουργικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων (σκηνοθέτες, σεναριογράφους, φωτογράφους, οπερατέρ, σκηνογράφους, ενδυματολόγους, ηλεκτρολόγους)
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑ
Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προβολών της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικτύου Eλληνικού Ντοκιμαντέρ και η εκλογή της νέας διοίκησης του συλλόγου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
Jiri Menzel
Jiri Menzel
Το τρομερό παιδί του τσεχοσλοβακικού «Νέου Κύματος» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μία ταινία – έκπληξη, που άφησε άναυδους κοινό και κριτικούς στο περσινό φεστιβάλ Βερολίνου. Μία πρωτότυπη, χωρίς συμβάσεις, αφήγηση της Ιστορίας της Τσεχοσλοβακίας, μέσα από τις περιπέτειες ενός «μικρού άνδρα από έναν μικρό κόσμο». 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δύο δεκαετίες ανεφάρμοστου Νόμου
Καταδικαστικό Ψήφισμα της F.E.R.A. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σκηνοθετών Οπτικοακουστικών Έργων), σχετικά με την επί 14 χρόνια παράνομη τακτική της μη επένδυσης του 1,5% των ακαθαρίστων εσόδων των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών στην κινηματογραφική παραγωγή.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Eξειδικευμένο σεμινάριο
Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη της Σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και με εισηγητές, έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες σεναριογράφους, Μέλη της Ένωσης,   οργανώνει και προσφέρει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για την τέχνη του σεναρίου διάρκειας 66 ωρών.  Στόχος του προγράμματος είναι μέσα από τα εργαστήρια, τη θεωρία και τα Master Classes, να κατανοηθούν οι γενικές δραματουργικές αρχές και οι απαιτήσεις της  κινηματογραφικής γλώσσας, τα στάδια ανάπτυξης του σεναρίου, ο ρόλος των χαρακτήρων και του διαλόγου, οι αφηγηματικές δομές και η πλοκή, τα διαφορετικά σεναριακά είδη και τέλος η αγορά του σεναρίου και οι τακτικές προώθησης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το « EDUART» ταξιδεύει με τα χρώματα της Ελλάδας
Το Eduart της Αγγελικής Αντωνίου, μετά τα διεθνή φεστιβαλ της  Μόσχας (επίσημο διαγωνιστικό τμήμα), του Μοντρεάλ  και της Κοπεγχάγης, έχει προσκληθεί τους επόμενους δύο μήνες, στα εξής φεστιβαλ:
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 106 - 126 από 132

Επισκεφτείτε επίσηςΤάσος ΙορδανίδηςΤάσος Ιορδανίδης

Βιογραφικά Καλλιτεχνών :: 6.145 προβολέςΒιογραφικά Καλλιτεχνών :: 6.145 προβολές
Ημ. Γέννησης: 28/05/1982 Διεύθυνση : Σαχτούρη 21 – Πειραιάς Τηλέφωνο: Κινητό: 6977439633 E-MAIL: IORDANIDISTASOS@YAHOO.GR Ημ. Γέννησης: 28/05/1982 Διεύθυνση : Σαχτούρη 21 – Πειραιάς Τηλέφωνο: Κινητό: 6977439633 E-MAIL: IORDANIDISTASOS@YAHOO.GR

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Aργεντίνικο tangoAργεντίνικο tango

Λόγος :: 6.409 προβολέςΛόγος :: 6.409 προβολές
Τα τελευταία χρόνια το αργεντίνικο tango έχει γίνει παθιασμένη ενασχόληση για πολλούς Έλληνες, λάτρεις του χορού. Η κοινότητά του αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές και αυτό γίνεται εμφανές από την μεγάλη συμμετοχή στις σχολές χορού αλλά και στις χορευτικές βραδιές και στο πλήθος των σεμιναρίων που διοργανώνονται από μεγάλους αργεντινούς χορευτές, σε όλη την Ελλάδα πλέον. Τα τελευταία χρόνια το αργεντίνικο tango έχει γίνει παθιασμένη ενασχόληση για πολλούς Έλληνες, λάτρεις του χορού. Η κοινότητά του αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές και αυτό γίνεται εμφανές από την μεγάλη συμμετοχή στις σχολές χορού αλλά και στις χορευτικές βραδιές και στο πλήθος των σεμιναρίων που διοργανώνονται από μεγάλους αργεντινούς χορευτές, σε όλη την Ελλάδα πλέον.

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Μορφές ΕκφρασηςΜορφές Εκφρασης

Πολιτιστικά :: 5.903 προβολέςΠολιτιστικά :: 5.903 προβολές
Οι "Μορφές έκφρασης" δημιουργήθηκαν από τον ηθοποιό, μουσικό και χορογράφο Θωμά Κινδύνη. Στόχος η ανάδειξη των Τεχνών ως ένα μέσω ανάτασης και ανάπτυξης του ανθρώπινου πνεύματος με απώτερο σκοπό την αυτογνωσία. Η Μουσική , ο Χορός και το θέατρο αποτελούν τα μονοπάτια μέσα από τα οποία ο καλλιτέχνης μπορεί να εκφράσει με πληρότητα και αρμονία κάθε του σκέψη, συναίσθημα και ... Οι "Μορφές έκφρασης" δημιουργήθηκαν από τον ηθοποιό, μουσικό και χορογράφο Θωμά Κινδύνη. Στόχος η ανάδειξη των Τεχνών ως ένα μέσω ανάτασης και ανάπτυξης του ανθρώπινου πνεύματος με απώτερο σκοπό την αυτογνωσία. Η Μουσική , ο Χορός και το θέατρο αποτελούν τα μονοπάτια μέσα από τα οποία ο καλλιτέχνης μπορεί να εκφράσει με πληρότητα και αρμονία κάθε του σκέψη, συναίσθημα και ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοσέλιδο || Όροι Χρήσης || Επικοινωνία || Editorial (Γνωριμία) || Εγγραφή || Χώροι || Ημερολόγιο || Forum ||