Επιλογή Ελληνικής γλώσσας Επιλογή Αγγλικής γλώσσας Προβολή RSS 2.0

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Μέλη: 31.508
Σύνδεσμοι: 56
Στοιχεία: 4.446
Επισκέπτες: 53.001.956
Έχουμε 1 επισκέπτη online

ΠρόσφαταΔημοφιλή4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF
aidff
aidff
Το  4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF θα διεξαχθεί 13 με 21 Δεκεμβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του  Υπουργείου Πολιτισμού και έχει την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.Το βασικό του πρόγραμμα θα διεξαχθεί στους δύο πιο ιστορικούς κινηματογράφους της Αθήνας στο Studio, της πλατείας Αμερικής, και στην Αλκυονίδα, της οδού Ιουλιανού, που θα αποτελέσουν το κέντρο ενός ευρύτερου καλλιτεχνικού δικτύου στην Αθήνα. Η «Αλκυονίδα», το ιστορικό σινεμά τέχνης, και το STUDIO  που συσπείρωσαν το κοινό και τη διανόηση το ’70 και το ’80 ανοίγουν πάλι μετά από 23 και 10 χρόνια, που ήταν κλειστά, και με την επαναλειτουργία τους, ήδη, σε όλο το κέντρο, πνέει ο αέρας της Άνοιξης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μια «Αλκυονίδα» φέρνει την Άνοιξη
Βελισσάριος Κοσσυβάκης
Βελισσάριος Κοσσυβάκης
Μια φορά κι έναν καιρό στην περιοχή της Πατησίων λειτουργούσαν δεκάδες κινηματογράφοι… Εγκαταλελειμμένο και προδομένο το κέντρο έχει χάσει τη μνήμη του και μαζί την ύπαρξη του. Αυτό είναι που προσδίδει νόημα συγκλονιστικό και ταυτόχρονα τεράστια συγκίνηση στην ανάσταση της «Αλκυονίδας» που θα αποτελέσει το κέντρο ενός ευρύτερου καλλιτεχνικού δικτύου στην Αθήνα…. Η «Αλκυονίδα», ο κινηματογράφος που κοιμήθηκε για 23 ολόκληρα χρόνια, ανασταίνεται κάτω από τη νέα διεύθυνση της New Star και το όραμα των ανθρώπων της, όπως είναι ο Βελισσάριος Κοσσυβάκης, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της «Αλκυονίδας», που έχει παρακολουθήσει και λατρέψει τον κινηματογράφο τέχνης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Here is the complete List of Winners of Wildlife Vaasa Festival 2014
Christos karakasis-Vasiliki kappa-Maikki Kantola-Nik- Van-Eckmann-Jukka Tyni
Christos karakasis-Vasiliki kappa-Maikki Kantola-Nik- Van-Eckmann-Jukka Tyni
Ιn a hall full of people (Ritz) were given awards of wild life festival 2014 .FESTIVAL BEST  ,Paul Reddish HUMMINGBIRDS - JEWELLED MESSENGERS.This film reveals the remarkable lives of hummingbirds – one of nature’s most fabulous creatures. Everything about them is superb and extreme: highest metabolism, fastest heart beat and most rapid wing beat. This remarkable specialisation has been driven by flowering plants. Everything about hummingbirds has been shaped by this association – and in that relationship the plants provide and the birds work in their service.The hummingbirds are the plants’ messengers – the key pollinators for 60% of the New World tropical plants. They pollinate plants in extreme climates where insects are unable to fly – like in the high Andean mountains of South America.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκινά το ταξίδι του το take a trip
Take a trip
Take a trip
Το δημιουργικό ντοκιμαντέρ-ταινία “Take a trip” του σκηνοθέτη και παραγωγού Χρήστου Ν. Καρακάση ξεκινά το ταξίδι του στον κόσμο προσκαλώντας τους θεατές να κάνουν με τη σειρά τους ένα ταξίδι επανατοποθέτησης της σκέψης, των απόψεων και των θέσεων που, στην εποχή μας, κάνουν τις ανθρώπινες αξίες να δοκιμάζονται.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μετά τη Ρωσία, τη Μόσχα και το Ουλιάνοβσκ, ήρθε και η σειρά της Ελλάδας
Στο γεμάτο κόσμο, καθηλωμένο από το λόγο του Σοφοκλή, στο διαποτισμένο από σιγή και προσήλωση Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας ολοκληρώθηκε το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 η θερινή περιοδεία της «ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ»  στην Ελλάδα. Είχαν προηγηθεί δύο παραστάσεις στην Αθήνα, την Τετάρτη 30 Ιουλίου τ.ε. στο Θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη-Άννα Συνοδινού (Βύρωνας) και την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 στο Θέατρο της Πετρούπολης, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτυχημένο το αφιέρωμα απο το κεντρο ελληνικού πολιτισμού Μόσχας στις ταινίες του Χρήστου Καρακάση
αφιέρωμα στον παραγωγό  σκηνοθέτη Χρήστο Ν. Καρακάση
αφιέρωμα στον παραγωγό σκηνοθέτη Χρήστο Ν. Καρακάση
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στον παραγωγό  σκηνοθέτη Χρήστο Ν. Καρακάση από το κέντρο ελληνικού πολιτισμού Μόσχας . Έλληνες  και Ρώσοι είχαν την ευκαιρία να δουν ταινίες των τελευταίων χρόνων του σκηνοθέτη
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 63 από 126

Επισκεφτείτε επίσηςΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Πολιτιστικά :: 5.235 προβολέςΠολιτιστικά :: 5.235 προβολές
Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης (Κ.Λ.Η.), δημιουργήθηκε το 1988 από την προσωπική πρωτοβουλία νέων ανθρώπων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο. Συμπληρώνουμε φέτος 19 χρόνια συνεχούς δημιουργικής παρουσίας στην Ηλιούπολη και έχουμε επιτύχει να διαμορφώσουμε ένα χώρο ψυχαγωγίας και κινηματογραφικού προβληματισμού, επιδρώντας θετικά στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας. Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης (Κ.Λ.Η.), δημιουργήθηκε το 1988 από την προσωπική πρωτοβουλία νέων ανθρώπων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο. Συμπληρώνουμε φέτος 19 χρόνια συνεχούς δημιουργικής παρουσίας στην Ηλιούπολη και έχουμε επιτύχει να διαμορφώσουμε ένα χώρο ψυχαγωγίας και κινηματογραφικού προβληματισμού, επιδρώντας θετικά στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας.

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Αναστασία Καρακούση (make up artist)Αναστασία Καρακούση (make up artist)

Βιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.333 προβολέςΒιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.333 προβολές
Διεύθυνση κατοικίας : Σάμου 7, 173 42 Αγ. Δημήτριος Αθήνα Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977.016990 E-mail: :stasak23@yahoo.gr Ημ. Γέννησης :17/1/1983 Διεύθυνση κατοικίας : Σάμου 7, 173 42 Αγ. Δημήτριος Αθήνα Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977.016990 E-mail: :stasak23@yahoo.gr Ημ. Γέννησης :17/1/1983

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Συνομιλία με τον Συγγραφέα Κώστα ΚαρακάσηΣυνομιλία με τον Συγγραφέα Κώστα Καρακάση

Λόγος :: 6.525 προβολέςΛόγος :: 6.525 προβολές
Αγαπητέ Κώστα χαίρομαι για την συνομιλία που μπορούμε να εχουμε μέσα απο την ηλεκτρονική αυτή σχέση των νέων μέσων.Αναφέρεις στην ιστοσελίδα σου οτι γράφεις για τον Άνθρωπο, τον Κόσμο και τα Όνειρα μας , στην σημερινή εποχή που ο άνθρωπος εχει απομακρυνθεί απο την υπόσταση του ,και ο κόσμος βρίσκεται σε κρίση ,νομίζεις οτι υπάρχει χώρος για όνειρα? Αγαπητέ Κώστα χαίρομαι για την συνομιλία που μπορούμε να εχουμε μέσα απο την ηλεκτρονική αυτή σχέση των νέων μέσων.Αναφέρεις στην ιστοσελίδα σου οτι γράφεις για τον Άνθρωπο, τον Κόσμο και τα Όνειρα μας , στην σημερινή εποχή που ο άνθρωπος εχει απομακρυνθεί απο την υπόσταση του ,και ο κόσμος βρίσκεται σε κρίση ,νομίζεις οτι υπάρχει χώρος για όνειρα?

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοσέλιδο || Όροι Χρήσης || Επικοινωνία || Editorial (Γνωριμία) || Εγγραφή || Χώροι || Ημερολόγιο || Forum ||