Επιλογή Ελληνικής γλώσσας Επιλογή Αγγλικής γλώσσας Προβολή RSS 2.0

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Μέλη: 33.686
Σύνδεσμοι: 56
Στοιχεία: 4.454
Επισκέπτες: 55.675.469
Έχουμε 5 επισκέπτες online

ΠρόσφαταΔημοφιλήDiALoG ένας κινηματογραφικός διάλογος δύο γειτόνων
Ξεκινά την Τετάρτη 3 Νοέμβρη το κινηματογραφικό φεστιβάλ DiALoG πού οργανώθηκε από το δικό μας  THESS INTERNATIONAL SHORT FILM FESTIVAL   και το Τουρκικό Πανεπιστήμιο ANADOLU UNIVERSITY .
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αφιέρωμα στον Ερίκ Ρομέρ
conte de printemps
conte de printemps
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών παρουσιάζουν ένα εκτενές αφιέρωμα στον Ερίκ Ρομέρ, αποτίνοντας φόρο τιμής στον μεγάλο δημιουργό λίγο πριν κλείσει ένας χρόνος από τον θάνατό του τον Ιανουάριο του 2010.Από τις 18 έως και τις 24 Νοεμβρίου 2010 θα προβληθούν στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, 21 ταινίες του, 16 μεγάλου και 5 μικρού μήκους, τις οποίες ο διάσημος δημιουργός γύρισε από το 1951 μέχρι και το 2004.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κινηματογραφικές προτάσεις απο την Ταινιοθήκη
en la cuidad de Sylvia
en la cuidad de Sylvia
Mια εναλλακτική κινηματογραφική πρόταση για τον χειμώνα: η Ταινιοθήκη της Ελλάδος “ανακαλύπτει” και παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα και πρώτη προβολή μικρά ευρωπαϊκά αριστουργήματα, ταινίες που αν και αγοράστηκαν από έλληνες διανομείς, δεν βρήκαν το δρόμο τους προς τις αίθουσες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκινά τον Νοέμβριο το Blow up
Η πολιτιστική εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ ξεκινά την συνεργασία της με την Τηλεοπτική εκπομπή ART UBER ALLES.Σκοπός της εταιρείας είναι από την ίδρυση της να προβάλει ,να ανακαλύπτει,να καταγράφει την καλλιτεχνική πραγματικότητα,που δεν βρίσκει για πολλούς λόγους τον δρόμο της προς το κοινό.Η εκπομπή ART UBER ALLES είδη από το 2006 έχει ώς κύριο σκοπό την ανάδειξη και προβολή καλλιτεχνών απο όλο το φάσμα της μουσικής και των τεχνών, κυρίως όμως στηρίζει είδη τα οποία δεν αντιπροσωπεύονται επαρκώς απο τα μέσα ενημέρωσης ενώ παρουσιάζουν ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Festival Vaasa, Finland from Wed.17th to Sun 21st November 2010
Το φεστιβάλ στην Vaasa ειδη εχει ένα πολύ ευρύ ρεπερτόριο  207 φρέσκων ταινιών απο 47 χώρες ,συμπαραγωγές των National Geographic Channels με ευρωπαικά τηλεοπτικά κανάλια που χρηματοδοτούνται μάλιστα και απο το EU-Media και Life program μέχρι τo αφιέρωμα στην Κίνα των πάντας με 14 ταινίες τους στο διαγωνισμό. Εκτός απο τους κινέζους απο το Πεκίνο και το Γιά αν θα παρουσιάσουν την περιοχή τους και τον πολιτισμό τους καθόλη την διαρκεια του φεστιβάλ, θα έχοουν επίσης και τους  γερμανούς απο το Αμβούργο δηλ. το NDR Studio Hamburg που θα  παρουσιάσουν σε παγκόσμια πρεμιέρα την καινούργια τους 6 Επ. σειρά Wild Scandinavia.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βραβεία microγραφή 2010
Στις 20 Σεπτεμβρίου 2010, σε μια όμορφη εκδήλωση, στην αίθουσα 5 EUROPA των VILLAGE CINEMAS στο ΤHΕ MALL ATHENS, στο Μαρούσι, απονεμήθηκαν τα βραβεία του 2ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ «microγραφή 2010», - του πρώτου διαγωνισμού, πανελλήνια, από τον οποίο προκύπτουν ταινίες- ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία την πρώτη φάση του.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 85 - 105 από 132

Επισκεφτείτε επίσηςΤηλέμαχος ΜούσαςΤηλέμαχος Μούσας

Βιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.508 προβολέςΒιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.508 προβολές
Γεννήθηκε το 1970. Σπούδασε στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης στο Agostini Music School και στο Ωδείο Φ. Νάκας από όπου πήρε υποτροφία για το Berklee College of Music.Συμμετείχε στα group «Xaxakes», «Μπλε», «Atractos», «Μέθεξις», «Acetic Voice», «Medieval Death» κ.α.Συμμετέχει στα group «LoveLab», «Didjidimeio». Γεννήθηκε το 1970. Σπούδασε στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης στο Agostini Music School και στο Ωδείο Φ. Νάκας από όπου πήρε υποτροφία για το Berklee College of Music.Συμμετείχε στα group «Xaxakes», «Μπλε», «Atractos», «Μέθεξις», «Acetic Voice», «Medieval Death» κ.α.Συμμετέχει στα group «LoveLab», «Didjidimeio».

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Γράφει η Μαριάννα ΚυριακάκηΓράφει η Μαριάννα Κυριακάκη
Εικόνα :: 32.489 προβολέςΕικόνα :: 32.489 προβολές
«…το κάθε πρόσωπο που ενσάρκωνε γινόταν έργο τέχνης, όχι μόνο γιατί δανειζόταν από την Ελένη την ευγενική κορμοστασιά και το χρυσό μέταλλο της φωνής της, αλλά γιατί γεννιόταν από μια ακριβοζυγισμένη, δημιουργική προσπάθεια, τέτοια, ώστε η ηρωίδα που κινείται πάνω στη σκηνή να παίρνει μιαν οντότητα ξεχωριστή, έξω από τον ηθοποιό, αλλιώτικη…» (1) ... «…το κάθε πρόσωπο που ενσάρκωνε γινόταν έργο τέχνης, όχι μόνο γιατί δανειζόταν από την Ελένη την ευγενική κορμοστασιά και το χρυσό μέταλλο της φωνής της, αλλά γιατί γεννιόταν από μια ακριβοζυγισμένη, δημιουργική προσπάθεια, τέτοια, ώστε η ηρωίδα που κινείται πάνω στη σκηνή να παίρνει μιαν οντότητα ξεχωριστή, έξω από τον ηθοποιό, αλλιώτικη…» (1) ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Αναστασία Καρακούση (make up artist)Αναστασία Καρακούση (make up artist)

Βιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.761 προβολέςΒιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.761 προβολές
Διεύθυνση κατοικίας : Σάμου 7, 173 42 Αγ. Δημήτριος Αθήνα Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977.016990 E-mail: :stasak23@yahoo.gr Ημ. Γέννησης :17/1/1983 Διεύθυνση κατοικίας : Σάμου 7, 173 42 Αγ. Δημήτριος Αθήνα Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977.016990 E-mail: :stasak23@yahoo.gr Ημ. Γέννησης :17/1/1983

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοσέλιδο || Όροι Χρήσης || Επικοινωνία || Editorial (Γνωριμία) || Εγγραφή || Χώροι || Ημερολόγιο || Forum ||