Επιλογή Ελληνικής γλώσσας Επιλογή Αγγλικής γλώσσας Προβολή RSS 2.0

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Μέλη: 28.792
Σύνδεσμοι: 56
Στοιχεία: 4.435
Επισκέπτες: 50.791.791
Έχουμε 1 επισκέπτη online

ΠρόσφαταΔημοφιλήο Κινηματογράφος και η τεχνική του
Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με την σχολή LA ARTS ξεκινά  αυτόνομους τρίμηνους κύκλους σεμιναρίων με θεμα «ο κινηματογράφος και η τεχνική του»Το πρόγραμμα, για το Κινηματογραφικό εργαστήρι, χωρίζεται σε αυτόνομους κύκλους σεμιναρίων με ένα τελικό σκοπό. Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει απλά μαθήματα θεωρητικής μύησης. Ο δεύτερος ενώνει την τεχνική με την θεωρία. Ο τρίτος είναι η πρακτική εφαρμογή των δύο προηγούμενων κύκλων, με την κατασκευή μίας ταινίας και ενός ντοκιμαντέρ 5-10 λεπτών με αποκλειστικούς δημιουργούς τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεμιναρια Κινηματογραφου
«Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με την σχολή L.A. THEATER θέλοντας να προωθήσει τον Κινηματογράφο ξεκινά μαθήματα κάθε Τρίτη 19.30 – 21.30 σε αυτόνομους τρίμηνους κύκλους. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με την  κατασκευή μίας ταινίας 5-10 λεπτών με αποκλειστικούς δημιουργούς τους συμμετέχοντες. L.A. Theater: Βας. Αλεξάνδρου 6 & Αναλήψεως 1 (μετρό Αγ. Αντωνίου) Περιστέρι, τηλ. 210 5789337, e-mail. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε »
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεμινάρια Κινηματογράφου στο Ν. Ψυχικό
Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Ομιλο  ΜΕΟ νέου Ψυχικού ξεκινά για δεύτερη χρονιά  το εργαστήρι Κινηματoγράφου-Θεάτρου και Τραγούδιού με αυτόνομους τρίμηνους κύκλους σεμιναρίων στον χώρο του συλλόγου 25ης Μαρτίου 19.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής του Αλέξανδρου Ντερπούλη. Το Εργαστήρι ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2006 με στόχο μια νέα πρόταση πάνω στις τεχνικές γραφής, έκφρασης και επικοινωνίας μέσω του γραπτού λόγου.  Η συγγραφή είναι τέχνη, η οποία προϋποθέτει τεχνική, που μαθαίνεται και εξελίσσεται συνεχώς.  Λειτούργησαν τμήματα συγγραφής σεναρίου, θεατρικού έργου και μυθιστορήματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 

Επισκεφτείτε επίσηςΕιρήνη ΑλυκήΕιρήνη Αλυκή

Βιογραφικά Καλλιτεχνών :: 8.060 προβολέςΒιογραφικά Καλλιτεχνών :: 8.060 προβολές
Τηλέφωνο : 6973 967 075 ... Τηλέφωνο : 6973 967 075 ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Πολιτιστικά :: 6.829 προβολέςΠολιτιστικά :: 6.829 προβολές
Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που στοχεύει να φέρει κοντύτερα τη νέα γενιά στα μυστικά και τη γοητεία της τέχνης των κινούμενων σχεδίων και των ποικίλων εφαρμογών τους στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, στα πολυμέσα, το διαδίκτυο και την εκπαίδευση. Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που στοχεύει να φέρει κοντύτερα τη νέα γενιά στα μυστικά και τη γοητεία της τέχνης των κινούμενων σχεδίων και των ποικίλων εφαρμογών τους στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, στα πολυμέσα, το διαδίκτυο και την εκπαίδευση.

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Γράφει η Μαριάννα ΚυριακάκηΓράφει η Μαριάννα Κυριακάκη
Εικόνα :: 23.194 προβολέςΕικόνα :: 23.194 προβολές
Η αγαπημένη θεία, ήρθε από το Σικάγο και εκσυγχρόνισε εν ριπή οφθαλμού τα ήθη και τη δομή της οικογένειας του αδερφού της, γέμισε την Αθήνα σπασμένα κανάτια, πάντρεψε τις ανιψιές της και τέλος αποκατέστησε και τον εαυτό της. Η αγαπημένη όλων μας Γεωργία Βασιλειάδου ήρθε από μια γωνιά της Κυψέλης, έδωσε μια άλλη διάσταση στην ερμηνεία των γυναικείων ... Η αγαπημένη θεία, ήρθε από το Σικάγο και εκσυγχρόνισε εν ριπή οφθαλμού τα ήθη και τη δομή της οικογένειας του αδερφού της, γέμισε την Αθήνα σπασμένα κανάτια, πάντρεψε τις ανιψιές της και τέλος αποκατέστησε και τον εαυτό της. Η αγαπημένη όλων μας Γεωργία Βασιλειάδου ήρθε από μια γωνιά της Κυψέλης, έδωσε μια άλλη διάσταση στην ερμηνεία των γυναικείων ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοσέλιδο || Όροι Χρήσης || Επικοινωνία || Editorial (Γνωριμία) || Εγγραφή || Χώροι || Ημερολόγιο || Forum ||