Επιλογή Ελληνικής γλώσσας Επιλογή Αγγλικής γλώσσας Προβολή RSS 2.0

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Μέλη: 22.494
Σύνδεσμοι: 56
Στοιχεία: 4.395
Επισκέπτες: 46.199.892
Έχουμε 2 επισκέπτες online

ΠρόσφαταΔημοφιλήο Κινηματογράφος και η τεχνική του
Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με την σχολή LA ARTS ξεκινά  αυτόνομους τρίμηνους κύκλους σεμιναρίων με θεμα «ο κινηματογράφος και η τεχνική του»Το πρόγραμμα, για το Κινηματογραφικό εργαστήρι, χωρίζεται σε αυτόνομους κύκλους σεμιναρίων με ένα τελικό σκοπό. Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει απλά μαθήματα θεωρητικής μύησης. Ο δεύτερος ενώνει την τεχνική με την θεωρία. Ο τρίτος είναι η πρακτική εφαρμογή των δύο προηγούμενων κύκλων, με την κατασκευή μίας ταινίας και ενός ντοκιμαντέρ 5-10 λεπτών με αποκλειστικούς δημιουργούς τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεμιναρια Κινηματογραφου
«Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με την σχολή L.A. THEATER θέλοντας να προωθήσει τον Κινηματογράφο ξεκινά μαθήματα κάθε Τρίτη 19.30 – 21.30 σε αυτόνομους τρίμηνους κύκλους. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με την  κατασκευή μίας ταινίας 5-10 λεπτών με αποκλειστικούς δημιουργούς τους συμμετέχοντες. L.A. Theater: Βας. Αλεξάνδρου 6 & Αναλήψεως 1 (μετρό Αγ. Αντωνίου) Περιστέρι, τηλ. 210 5789337, e-mail. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε »
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεμινάρια Κινηματογράφου στο Ν. Ψυχικό
Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Ομιλο  ΜΕΟ νέου Ψυχικού ξεκινά για δεύτερη χρονιά  το εργαστήρι Κινηματoγράφου-Θεάτρου και Τραγούδιού με αυτόνομους τρίμηνους κύκλους σεμιναρίων στον χώρο του συλλόγου 25ης Μαρτίου 19.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής του Αλέξανδρου Ντερπούλη. Το Εργαστήρι ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2006 με στόχο μια νέα πρόταση πάνω στις τεχνικές γραφής, έκφρασης και επικοινωνίας μέσω του γραπτού λόγου.  Η συγγραφή είναι τέχνη, η οποία προϋποθέτει τεχνική, που μαθαίνεται και εξελίσσεται συνεχώς.  Λειτούργησαν τμήματα συγγραφής σεναρίου, θεατρικού έργου και μυθιστορήματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 


Επισκεφτείτε επίσηςRichard A GoldbergRichard A Goldberg

Interview by Vasiliki Kappa,Richard A Goldberg,http://www.cafepress.com/ragmedia,Richard,Goldberg,Richard Goldberg Interview by Vasiliki Kappa,Richard A Goldberg,http://www.cafepress.com/ragmedia,Richard,Goldberg,Richard Goldberg
Λόγος :: 5.581 προβολέςΛόγος :: 5.581 προβολές
Based in New York Richard A Goldberg is a professional graphic designer working in the field for thirty yea. His vibrant innovative desig have made his work recognizable and well appreciated for its unique and humorous style. We met him on his trip to Greece and had the opportunity to talk to him about his work. Based in New York Richard A Goldberg is a professional graphic designer working in the field for thirty yea. His vibrant innovative desig have made his work recognizable and well appreciated for its unique and humorous style. We met him on his trip to Greece and had the opportunity to talk to him about his work.

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Πώς να δεθεί η Μεσόγειος με σκοινιά?Πώς να δεθεί η Μεσόγειος με σκοινιά?

Γράφει η Ελένη Δ. ΠανάγουΓράφει η Ελένη Δ. Πανάγου
Λόγος :: 3.755 προβολέςΛόγος :: 3.755 προβολές
Όπως και να το κάνεις η μεσόγειος ενώνει και ακόμη περισσότερο η θάλασσα ενώνει. Αν και οι Τοσκανοί δεν παραδίδουν τα σκήπτρα στο μπλε, στο νησί του Έλβα, τα λιμανάκια όπως το Porto Azzuro και η Marina di Campo επιμένουν με όσες ποσειδώνιες δυνάμεις τους έχουν απομείνει. Κι επιμένουν πολύ. Όπως και να το κάνεις η μεσόγειος ενώνει και ακόμη περισσότερο η θάλασσα ενώνει. Αν και οι Τοσκανοί δεν παραδίδουν τα σκήπτρα στο μπλε, στο νησί του Έλβα, τα λιμανάκια όπως το Porto Azzuro και η Marina di Campo επιμένουν με όσες ποσειδώνιες δυνάμεις τους έχουν απομείνει. Κι επιμένουν πολύ.

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Νικηφόρος ΛύτραςΝικηφόρος Λύτρας

Γράφει η Μαριάννα ΚυριακάκηΓράφει η Μαριάννα Κυριακάκη
Πολιτιστικά :: 9.789 προβολέςΠολιτιστικά :: 9.789 προβολές
Ο Νικηφόρος Λύτρας είναι ο εισηγητής της ηθογραφικής ζωγραφικής στην Ελλάδα. Θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες της εποχής του χάρη στο έργο του αλλά και στις πολιτιστικές δραστηριότητές του. Ο Νικηφόρος Λύτρας είναι ο εισηγητής της ηθογραφικής ζωγραφικής στην Ελλάδα. Θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες της εποχής του χάρη στο έργο του αλλά και στις πολιτιστικές δραστηριότητές του.

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοσέλιδο || Όροι Χρήσης || Επικοινωνία || Editorial (Γνωριμία) || Εγγραφή || Χώροι || Προβολές || Ημερολόγιο || Forum || Διαφημιση - Marketing