Επιλογή Ελληνικής γλώσσας Επιλογή Αγγλικής γλώσσας Προβολή RSS 2.0

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Μέλη: 32.594
Σύνδεσμοι: 56
Στοιχεία: 4.447
Επισκέπτες: 54.188.554
Έχουμε 1 επισκέπτη online

ΠρόσφαταΔημοφιλή


Άρθρα Συνεργατών

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
Γράφει ο/η Μιχάλης Γκλιάτης   
Από τις σημαντικότερες επιδιώξεις μιας σύγχρονης πόλης είναι η δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης στους μικρούς δημότες, τους αυριανούς υπεύθυνους πολίτες. Στο Νέο Ψυχικό την αποστολή αυτή ανέλαβε να φέρει εις πέρας ένα πρότυπο πάρκο για παιδιά. Το εκπαιδευτικό οικολογικό πάρκο, που ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1992 σε μία έκταση δύο εκταρίων είναι το επιστέγασμα της έντονης δραστηριοποίησης του Δήμου στα θέματα της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΠΕΒΑ
Γράφει ο/η Μιχάλης Γκλιάτης   
Η Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΔΕΠΕΒΑ), δημιουργήθηκε το 1991, με κύριο αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την ανάπτυξη και την υλοποίηση προγραμμάτων όπως η ανακύκλωση και η εκπαίδευση, ώστε να επιτευχθεί η αστική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Αγία Ιωάννα των σφαγείων
Γράφει ο/η Μαρία Κέκκου   

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΚΕΚΚΟΥ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ.

Στις 22, 23 και 28 Ιανουαρίου παρακολουθήσαμε μια παράσταση από την Θεατρική Πρωτοβουλία Δρυς του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ομάδα αυτή αποτελεί προέκταση της θεατρικής ομάδας δ ρ Υ ό ς τ ό Π ο ι που συνεργάζεται με τον Πολιτιστικό Όμιλο Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πλαισιώνεται από πανεπιστημιακούς ερευνητές, επαγγελματίες καλλιτέχνες και φοιτητές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Πολιτισμός στην επαρχία: μια προσέγγιση στο έλλειμμα
Γράφει ο/η Ελένη Δ. Πανάγου   
Η επαρχία θα μπορούσε να ειπωθεί ότι είναι καταρχήν τόπος. Ίσως ο δικός μας τόπος, ίσως άλλος τόπος.Η ετυμολογία της λέξης τόπος έτσι όπως αναφέρεται στο αντίστοιχο λήμμα του Λεξικού της Κοινής Νεοελληνικής , περιλαμβάνει τα εξής: 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Από τον μαυροπίνακα στο youtube: αγώνας δρόμου μετ εμποδίω
Γράφει ο/η Πληροφορίες Koyinta   
Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα στο χώρο της οπτικοακουστικής παιδείας έχουν αλλάξει ριζικά κυρίως με την απίστευτα πλατιά διάδοση των  ψηφιακών μέσων καταγραφής κινούμενων εικόνων και επιπλέον με την δυνατότητα μεταφοράς τους μέσα από το γρήγορο ίντερνετ αστραπιαία σε όλο τον πλανήτη. Και το τοπίο συνεχίζει να μεταβάλλεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η πραγματικότητα λοιπόν μας επιβάλλει μια ριζική αναθεώρηση όσων έχουμε κάνει, σκεφτεί ή σχεδιάσει μέχρι τώρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡΙΣΤΑΣ
Γράφει ο/η Πληροφορίες Koyinta   
 
Όσο αστείο είναι να λειτουργούν επί τόσα χρόνια παράνομα 30 κανάλια άλλο  τόσο είναι να αγνοούν ακόμα τα ίδια αυτά κανάλια τι είναι και τι δεν είναι ντοκιμαντέρ. Γιατί βέβαια με τα κανάλια ή  αναφορικά με τα κανάλια είναι το πρόβλημα. Ο κινηματογραφικός κόσμος δεν έχει τέτοιες απορίες. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ» ΤΟΥ
Γράφει ο/η Πληροφορίες Koyinta   
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα  ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ της Κύπρου 12/09/2007 Τους τελευταίους μήνες παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αρθρογραφία του Φιλελεύθερου (αλλά και άλλων κυπριακών εφημερίδων) γύρω από το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων κινηματογραφικών ταινιών από το Κυπριακό κράτος καθώς και τις δημόσιες τοποθετήσεις σκηνοθετών, ενδιαφερομένων και μη, πάνω στο θέμα
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 13 - 24 από 34

Επισκεφτείτε επίσηςΑίθουσα Τέχνης ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ Αίθουσα Τέχνης ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ

Πολιτιστικά :: 6.558 προβολέςΠολιτιστικά :: 6.558 προβολές
Η Αίθουσα Τέχνης «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ» ιδρύθηκε και πρωτολειτούργησε το 1986 στον Πειραιά , από την Αντωνία Δημητρακοπούλου-Τριανταφύλλου. Το 1994 δημιουργήθηκε ο δεύτερος «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ» στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Δεξαμενής του Κολωνακίου, ενώ το 2002 άνοιξε και η τρίτη αίθουσα, ο «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ artlife», επίσης ... Η Αίθουσα Τέχνης «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ» ιδρύθηκε και πρωτολειτούργησε το 1986 στον Πειραιά , από την Αντωνία Δημητρακοπούλου-Τριανταφύλλου. Το 1994 δημιουργήθηκε ο δεύτερος «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ» στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Δεξαμενής του Κολωνακίου, ενώ το 2002 άνοιξε και η τρίτη αίθουσα, ο «ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ artlife», επίσης ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτα ΜάστορηΠαναγιώτα Μάστορη

Βιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.474 προβολέςΒιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.474 προβολές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:6942242644 E-MAIL:giotamastori@yahoo.gr ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΒΕΙΚΟΥ 87 ΚΟΥΚΑΚΙ ΣΠΟΥΔΕΣ: ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. (2003-2006) ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.(1999-2003) ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ.(2002) ... ΤΗΛΕΦΩΝΟ:6942242644 E-MAIL:giotamastori@yahoo.gr ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΒΕΙΚΟΥ 87 ΚΟΥΚΑΚΙ ΣΠΟΥΔΕΣ: ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. (2003-2006) ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.(1999-2003) ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ.(2002) ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Τάνια ΔροσιάδουΤάνια Δροσιάδου

Βιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.056 προβολέςΒιογραφικά Καλλιτεχνών :: 4.056 προβολές
Η Τάνια Δροσιάδου μελέτησε ζωγραφική στο εργαστήρι του Χάρη Δημητριάδη και σπούδασε μπατίκ, αρχιτεκτονικό σχέδιο και διακόσμηση στη σχολή Δοξιάδη. Έχει πραγματοποιήσει 3 ατομικές εκθέσεις και 10 ομαδικές. Με την εργασία της έχουν ασχοληθεί επανειλημμένες φορές δημοσιογράφοι και ΜΜΕ. Η Τάνια Δροσιάδου μελέτησε ζωγραφική στο εργαστήρι του Χάρη Δημητριάδη και σπούδασε μπατίκ, αρχιτεκτονικό σχέδιο και διακόσμηση στη σχολή Δοξιάδη. Έχει πραγματοποιήσει 3 ατομικές εκθέσεις και 10 ομαδικές. Με την εργασία της έχουν ασχοληθεί επανειλημμένες φορές δημοσιογράφοι και ΜΜΕ.

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοσέλιδο || Όροι Χρήσης || Επικοινωνία || Editorial (Γνωριμία) || Εγγραφή || Χώροι || Ημερολόγιο || Forum ||