Επιλογή Ελληνικής γλώσσας Επιλογή Αγγλικής γλώσσας Προβολή RSS 2.0

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Μέλη: 33.992
Σύνδεσμοι: 56
Στοιχεία: 4.454
Επισκέπτες: 55.928.849
Έχουμε 7 επισκέπτες online

ΠρόσφαταΔημοφιλήΣυνοπτικά Πολιτιστικά Βιογραφικά Ομάδων

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Εκτύπωση E-mail
 
Γράφει ο/η Χρήστος Ν. Καρακάσης, στις 06-02-2007 04:53
Βαθμολόγηση Επισκεπτών
Μ/Ο Βαθμολόγησης Χρηστών    (0 ψήφος)
Προβολές 5479
Αγαπημένα 267

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης (Κ.Λ.Η.), δημιουργήθηκε το 1988 από την προσωπική πρωτοβουλία νέων ανθρώπων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο.
Συμπληρώνουμε φέτος 19 χρόνια συνεχούς δημιουργικής παρουσίας στην  Ηλιούπολη και έχουμε επιτύχει να διαμορφώσουμε ένα χώρο ψυχαγωγίας και κινηματογραφικού προβληματισμού, επιδρώντας θετικά στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας.
Σκοπός της Κ.Λ.Η., ήταν και εξακολουθεί να είναι, η προαγωγή δραστηριοτήτων πολιτιστικού και ιδιαίτερα κινηματογραφικού χαρακτήρα.
Η Κ.Λ.Η. αποτελεί σήμερα πόλο έλξης ανήσυχων και δημιουργικών ανθρώπων και διέξοδο στην ανάγκη του σύγχρονου πολίτη για επικοινωνία και ομαδικότητα. Έτσι αξιοποιεί την διάθεση για ομαδική δραστηριότητα και λήψη πρωτοβουλιών.

Στόχος μας είναι  τα μέλη και οι φίλοι της Κ.Λ.Η., να πλουτίσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους για τον κινηματογράφο, να δημιουργήσουν ευρύτερους δεσμούς μεταξύ ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τον κινηματογράφο, να συμβάλλουν στη γενικότερη πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής
Οι ενεργές Κινηματογραφικές Λέσχες στην Ελλάδα σήμερα, μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αιτία του φαινομένου η δύσκολη πορεία των ομάδων που, προσπαθώντας να σταθούν στα πόδια τους, όντας οικονομικά ανεξάρτητες και πολιτικά αυτόνομες, ήταν δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ευοδώθηκε.

Η Κ.Λ.Η. κατάφερε το αδύνατο. Να επιβιώσει κάτω από αντίξοες συνθήκες, διατηρώντας την πολιτική και οικονομική της αυτονομία και  σήμερα, χαρακτηρίζεται σαν μία από τις πιο πετυχημένες Λέσχες με συνεχή δημιουργική παρουσία.
Το ομαδικό πνεύμα που διακατέχει τον τρόπο λειτουργίας μας, η παντελώς αυτόνομη και ανεξάρτητη δράση μας,  η ζωντάνια και η όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στις ανοιχτές συναντήσεις μελών αλλά και φίλων της Κ.Λ.Η., έχουν μετατρέψει τη συλλογικότητά μας, σε μια χαρούμενη παρέα που εξακολουθεί, σε πείσμα των καιρών, να παίζει χαρούμενα αλλά κυρίως δημιουργικά, πέρα από τα παραδοσιακά παρόμοια μοντέλα που στο παρελθόν έχουν αποτύχει.

Οι δραστηριότητες που επιλέχθηκαν για την επίτευξη των στόχων μας όλα αυτά τα χρόνια είναι:
Επιλεγμένες Κινηματογραφικές Προβολές σε εβδομαδιαία βάση, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Σεμινάρια Θεωρίας και Εξοικείωσης με την Θεωρία,  Τεχνική και Αισθητική του Κινηματογράφου.
Οργάνωση Κινηματογραφικής Βιβλιοθήκης.
Ετήσια Έκδοση του Περιοδικού «ΠΡΟΣΕΧΩΣ».

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, στην πορεία των 19 χρόνων, έχει συνεργαστεί και είναι πάντα ανοιχτή προς αυτή την κατεύθυνση,  με διάφορους φορείς και κοινωνικές συλλογικότητες για την επίτευξη των στόχων της.

Οι συναντήσεις μας πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη βράδυ στις 9.30, στο φουαγιέ του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης "Μελίνα Μερκούρη", Λ. Ειρήνης 50, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης,  Άνω Ηλιούπολη και είναι ανοιχτές και με χαλαρές διαδικασίες. Εκεί, επίσης κάθε Τρίτη, γίνονται και οι θερινές προβολές της Κ.Λ.Η.

Το χειμώνα, οι προβολές μας γίνονται στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 86, Άνω Ηλιούπολη.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά και να παρακολουθήσετε τις πάντα επιλεγμένες προβολές μας.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνήστε:
210 9940199 - Δημήτρης Καλαντίδης
210 9914732 - Γιάνnης Μπάρλας
6978555103 - Δήμητρα Οικονόμου

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας , όπου εκτός των άλλων θα βρείτε και το πρόγραμμα προβολών – εκδηλώσεών μας, στη διεύθυνση:  
www.klh.gr,  e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Τελευταία Ενημέρωση στις: 06-02-2007 05:04

Αναφορά άρθρου στον ιστοχώρο σας Αγαπημένο Εκτύπωση Αποστολή με email Σχετικά άρθρα

Σχόλια Επισκεπτών (0)

Δίχως καταχωρημένα σχόλια

Προσθήκη ΣχολίουmXcomment 1.0.6 © 2007-2018 - visualclinic.fr
License Creative Commons - Some rights reserved
< Προηγ.   Επόμ. >

Επισκεφτείτε επίσης


Πρωτοσέλιδο || Όροι Χρήσης || Επικοινωνία || Editorial (Γνωριμία) || Εγγραφή || Χώροι || Ημερολόγιο || Forum ||