Επιλογή Ελληνικής γλώσσας Επιλογή Αγγλικής γλώσσας Προβολή RSS 2.0

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Μέλη: 33.967
Σύνδεσμοι: 56
Στοιχεία: 4.454
Επισκέπτες: 55.915.724
Έχουμε 2 επισκέπτες και 1 μέλος online
  • lankrappsamue

Ευρετήριο Χώρων

Νέα Προσθήκη
Αναζήτηση

ΠρόσφαταΔημοφιλήΕυρετήριο Χώρων
Ευρετήριο Χώρων Αναζήτηση Νέα Προσθήκη

L.A. (lIFE N' ART) THEATER

Βασ. Αλεξάνδρου 6 & Αναλήψεως 1
12134 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Μετρό Αγ. Αντωνίου)
Αττικής
3ο Διαμερισμα ΕΛΛΑΔΑ
E-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ιστότοπος
Άτομο Επικοινωνίας: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
Τηλέφωνο: 2105789337
ΦΑΞ: 2105789337
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6944124014

L.A. Theater (Life n' Art)

Το Εργαστήρι Τέχνης αποτελείται από Θεατρικό Εργαστήρι, Κινηματογραφικό Εργαστήρι, Παιδικό Εργαστήρι, Εργαστήρι Θεάτρου Κωφών και Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης.

Ο κύκλος των τακτικών σεμιναρίων της σχολής είναι τριμηνιαίος και αποτελείται από ένα δίωρο την εβδομάδα για κάθε ένα από τα μαθήματα που κάποιος επιλέξει. Ο μαθητής επιλέγει το χρόνο και το χρήμα που θα επενδύσει στην εκπαίδευσή του.Το κόστος ξεκινάει από 40€ / μήνα.

Ενδεικτικά μαθήματα που διδάσκονται είναι: Υποκριτική Θεάτρου, Αρχαίο Δράμα, Υποκριτική στην Κάμερα, Σκηνοθεσία, StandupComedy, Προετοιμασία Ακροάσεων, Δημιουργία film, Δημιουργική γραφή, Σκηνογραφία, Κίνηση, Αυτοσχεδιασμός, Χορός, Τραγούδι, Θεατρικό παιχνίδι, Ξιφασκία, Γιόγκα, Τάι Τσι, Μακιγιάζ.

Ενδεικτικά αναφέρονται και κάποιοι από τους καθηγητές της σχολής όπως: Κ. Κωστόπουλος (Σκηνοθέτης: ΚΑΡΜΑ, ΛΟΛΑ, ΕΡΩΤΑΣ), Χρ. Καρακάσης (Σκηνοθέτης & Ιδρυτής της ΚΟΥΙΝΤΑ), Ζ. Ρόχας (Ηθοποιός), Σπ. Σπαντίδας (Ηθοποιός), Χ. Σώζος (Ηθοποιός), Κ. Ραβνιωτόπουλος (Ηθοποιός), Κ. Μπάρας (Ηθοποιός), Γ. Κοντορουχάς (Σκηνογράφος), Π. Μοσχολιδάκης (Ορθοφωνία), Α. Αρμάνι (Τραγούδι), Δ. Δημόπουλος (StandUpComedy) κ.α.

Η σχολή χορηγεί Βεβαίωση σε όποιον παρακολουθήσει με επιτυχία τον κύκλο σπουδών που θα επιλέξει.Στο εργαστήρι πραγματοποιούνται έκτακτα εξειδικευμένα σεμινάρια στα οποία προσκαλούνται ως εισηγητές πρωτοπόροι στο χώρο της τέχνης, με σκοπό να μυηθούν οι συμμετέχοντες στις σύγχρονες τεχνικές. Επίσης, το Καλοκαίριλειτουργεί Τμήμα Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και των Δραματικών Σχολών.

Κατανοώντας την ανάγκη των νέων καλλιτεχνών (ερασιτεχνών και επαγγελματιών), το Studio Life n’Art διαθέτει, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, τις εγκαταστάσεις του σε καλλιτεχνικές ομάδες για τη διεξαγωγή προβών και παρουσιάσεις καλλιτεχνικών δρώμενων.

Ημ/νία προσθήκης: 2011-03-11 22:04:12    Προβολές: 755
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Επισκεφτείτε επίσης (Χώροι Πολιτισμού)αίθουσα τέχνης τρίγωνοαίθουσα τέχνης τρίγωνο

Ιστότοπος
Δροσίνη & Δ. Κυριακού 16, ΚηφισιάΔροσίνη & Δ. Κυριακού 16, Κηφισιά
Εκθέσεις :: 4.137 προβολέςΕκθέσεις :: 4.137 προβολές
Η Αίθουσα Τέχνης Τρίγωνο βρίσκεται στην Κηφισιά από το 1984 . Από τον Μάρτιο του 1995 στεγάζεται στο κτήριο των οδών Δροσίνη ...Η Αίθουσα Τέχνης Τρίγωνο βρίσκεται στην Κηφισιά από το 1984 . Από τον Μάρτιο του 1995 στεγάζεται στο κτήριο των οδών Δροσίνη ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

DANCE Center Ηράκλειο - ΑττικήDANCE Center Ηράκλειο - Αττική

Ιστότοπος
Χελμού 11, Νέο Ηράκλειο, ΑθήναΧελμού 11, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα
Θέατρο :: 459 προβολέςΘέατρο :: 459 προβολές
DANCE ... DANCE ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Γυάλινο Μουσικό ΘέατροΓυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ιστότοπος
Λ. Συγγρού 143, Νέα ΣμύρνηΛ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Μουσική :: 1.466 προβολέςΜουσική :: 1.466 προβολές
Καθιερώθηκε από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής ως το τελειότερο τεχνολογικά Μουσικό Θέατρο. Αγαπήθηκε ως ο πλέον φιλόξενος για τον θεατή χώρο. Από ...Καθιερώθηκε από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής ως το τελειότερο τεχνολογικά Μουσικό Θέατρο. Αγαπήθηκε ως ο πλέον φιλόξενος για τον θεατή χώρο. Από ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

track7track7

Ιστότοπος
Ερμού και Μιαούλη 2, ΑθήναΕρμού και Μιαούλη 2, Αθήνα
Εκθέσεις :: 1.382 προβολέςΕκθέσεις :: 1.382 προβολές
Η track7 ιδρύθηκε από αγάπη για την τέχνη και τους καλλιτέχνες, για τους ανθρώπους με πάθος και ταλέντο. Ρομαντική και συνεπής σε ...Η track7 ιδρύθηκε από αγάπη για την τέχνη και τους καλλιτέχνες, για τους ανθρώπους με πάθος και ταλέντο. Ρομαντική και συνεπής σε ...

διαβάστε περισσότερα...διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοσέλιδο || Όροι Χρήσης || Επικοινωνία || Editorial (Γνωριμία) || Εγγραφή || Χώροι || Ημερολόγιο || Forum ||