{mosimage}Η εταιρεία KOYINTA Productions    Art Creation σχολείται με την:

 • Παραγωγή Κινηματογραφικών ταινιών
 • Παραγωγή Ντοκιμαντέρ
 • Διοργάνωση Σεμιναρίων
 • και πολιτιστικών Γεγονότων


Δείγμα Δουλειάς:

Film :: On Line :: 1996 16mm 7min
{google}7278205008126229843{/google}

Trailer :: Documentary :: 2003 :: Αέναη Η Αγκαλιά της μορφής σου - Πλάκα
{google}3950868480124784992{/google}

Trailer :: Documentary :: 2003 :: Αέναη Η Αγκαλιά της μορφής σου - Αγιά Σοφιά
{google}656415198670329785{/google}

Trailer :: Documentary :: 2004 :: Η Εκδρομή - Ιωάννινα}{google}1310897189202276442{/google

Full Version 01:34:00 :: Documentary :: 2004 :: Η Εκδρομή - Ιωάννινα
{google}1116216763714786743{/google}

Trailer :: Documentary :: 2006 :: Φεύγωμεν δή φίλην ές Πατρίδα - Ζαγόρι
{google}5575430815229393067{/google}

Full Version 01:05 :: Documentary :: 2006 :: Φεύγωμεν δή φίλην ές Πατρίδα - Ζαγόρι
{google}610795915582424470{/google}


Εταιρικό Προφίλ
Η Καλλιτεχνική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Παραγωγό και Σκηνοθέτη Χρήστο Ν. Καρακάση. Ως στόχο έχει την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής. Σημείο αναφοράς στην πορεία της ΚΟΥΙΝΤΑ υπήρξε από την αρχή, ο άριστος συνδυασμός τεχνολογίας, δημιουργικότητας και ταχύτητας. Έτσι, πολύ γρήγορα έδωσε αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς της, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η συνεχής αναβάθμιση της υποδομής της, ο επαγγελματισμός του έμψυχου δυναμικού της και το εύρος των υπηρεσιών της σκιαγραφούν σήμερα, για την ΚΟΥΙΝΤΑ το σύγχρονο πρόσωπο μιας εταιρίας που ξέρει και μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κινηματογραφικού και επικοινωνιακού χώρου.

H ΚΟΥΙΝΤΑ μπορεί να υποστηρίξει σήμερα, κάθε επικοινωνιακή δράση, δημιουργώντας ένα ζωντανό προϊόν εικόνας και λόγου. Ένα προϊόν που γράφει τέλεια στην οθόνη, αλλά και στη μνήμη αυτών που το παρακολουθούν. Παρουσία στο διαδίκτυο  εχει με  την βάση δεδομένων ΚΟΥΙΝΤΑ Art e-Magazine Πολιτιστικό περιοδικό με οπτικοακουστική καταγραφή και επεξεργασία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Η ΚΟΥΙΝΤΑ ειδικεύεται σε κάτι απλό, αλλά σημαντικό: να προσεγγίζει κάθε δουλειά της όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, με φρεσκάδα, συνέπεια και επικοινωνιακή δημιουργικότητα. Σήμερα, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών παραγωγής υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στους παρακάτω τομείς:

 • Παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και ντοκιμαντέρ με ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον
 • Διοργάνωση οπτικοακουστικών εκδηλώσεων
 • Εκδοση βιβλίων, λευκωμάτων, Δημιουργία ψηφιακών εκδόσεων
 • Παραγωγή νέων μορφών οπτικοακουστικής τεχνολογίας (CD-Rom, DVD Authoring, κ.λ.π.)
 • Εκπόνηση ερευνητικών – επιστημονικών μελετών με την συνδρομή αναλόγου επιστημονικού δυναμικού.

Ως σκοποί της εταιρείας αναφέρονται:

 • Η παραγωγή, η συμπαραγωγή, η οργάνωση, η επεξεργασία, η εκμετάλλευση και η διανομή ταινιών και γενικά έργων ήχου, εικόνας ή ήχου-εικόνας κάθε είδους συστήματος ή τεχνολογίας καθώς και ό,τι έχει σχέση με την παραγωγή, την προβολή, τη διάδοση και τη λειτουργικότητα της οπτικοακουστικής τέχνης και γενικά κάθε συναφής εργασία με την τέχνη αυτή.
 • Επίσης, έχει σκοπό το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, επιμορφωτικών σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων, φεστιβάλ, αγορών κ.λπ. σχετικά με την τέχνη και τη βιομηχανία της. Η εταιρεία δίνει έμφαση στην παραγωγή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ με θέματα ιστορικού και λαογραφικού ενδιαφέροντος. Η συνεχής ενασχόληση και η πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα αυτό της παρέχει το προνόμιο μιας πετυχημένης και διεθνώς αναγνωρισμένης διαδρομής στην οπτικοακουστική παραγωγή πολιτισμικών έργων.
 • Ο διαδικτυακός www.koyinta.gr με όνομα ΚΟΥΙΝΤΑ Art eMagazine αποτελεί ιδιοκτησία της καλιτεχνικής Εταιρείας ΚΟΥΙΝΤΑ. Ως αντικείμενο έχει την προβολή και διάδοση όλων των τεχνών και την δημιουργεία βάσης δεδομένων για καλλιτέχνες και χώρους τέχνης σε όλη την Ελλάδα. Η συντακτική ομάδα του διαδικτυακού περιοδικού Koyinta e-Magazine ήδη καταγράφει τα πολιτιστικά δρώμενα σε όλα τα μήκη και τα πλάτης της χώρας μας και ελπίζει με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, αρχικά μέσω δελτίων τύπου, να έρθει σε επαφή με όλες τις καλλιτεχνικές ομάδες και τους χώρους λόγου και τέχνης και να γνωρίσει, αλλά και να προβάλλει τις δουλειές τους. Όσον αφορά στα βιογραφικά σημειώματα των καλλιτεχνών, αυτά θα μπορεί να τα επισκέπτεται όποιος επιθυμεί, αφήνοντας μήνυμα στον ίδιο ή στη βάση. Ένας άλλος ιδιαίτερα σημαντικός αλλά και φιλόδοξος στόχος της συντακτικής ομάδας είναι η έκδοση, περίπου κάθε δεκαπέντε με δεκαοκτώ μήνες, ενός οδηγού-χρονικού της πολιτιστικής κίνησης και των βιογραφικών των συντελεστών, που κατέγραψε η ΚΟΥΙΝΤΑ, κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με την κινηματογραφική εταιρεία Koyinta Production, θα κυκλοφορεί και μια ανάλογη καταγραφή σε βίντεο, η οποία μαζί με την έντυπη έκδοση θα αποτελεί έναν οπτικοακουστικό οδηγό – χρονικό.