Η θεατρική ομάδα «Ακροβάτες της Τέχνης», ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2005 από την ηθοποιό – συγγραφέα Μάρη Λιώκη και τον θεατρικό συγγραφέα Λεωνίδα Σούλη.Βασικός σκοπός της ομάδας είναι:

1)το ανέβασμα αξιόλογων θεατρικών παραστάσεων,

2)η ανάδειξη του ελληνικού έργου και ειδικότερα του νεοελληνικού έργου και

3)να δοθεί βήμα σε νέους θεατρικούς συγγραφείς, νέους σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

 

Το Δεκέμβριο του 2005 στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3 Κολωνάκι), δόθηκε η παράσταση «Μοιραία συνάντηση» που ήταν σκηνική σύνθεση των μονόπρακτων «Η Αναζήτηση» της Μάρης Λιώκη και «Το Ραντεβού» του Λεωνίδα Σούλη. Στον ίδιο χώρο, το Φλεβάρη και Μάρτη του 2006 δόθηκε η παράσταση κωμωδίας, «Το μυστικό του πηδηχτού κούνελου και άλλα δαιμόνια», ενώ τον Απρίλιο του 2006 δόθηκε η παράσταση «Ραντεβού με την Άτροπο» με τη συμμετοχή νέων ηθοποιών σε έργο πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα.

Τον ίδιο μήνα, η ομάδα συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων στο θέατρο Τόπος Αλλού (καλλ. Διευθ. Νίκος Καμτσής) με το μονόπρακτο του Λεωνίδα Σούλη «ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ» σε σκηνοθεσία Βασίλη Λαζαρίδη, με θετική ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς, ενώ τον Μάιο, το ίδιο έργο παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μελισσίων . Τον Ιούνιο του 2006 , ανέβηκε στο «Μπαράκι του Βασίλη» η παράσταση «Κράτα τη στιγμή».  Τον ίδιο μήνα στον πολυχώρο «Πινακοθήκη-Ψυχάρη 36» παίχτηκε ξανά «Το Ραντεβού».


Το φθινόπωρο του 2006  βρίσκει τους «Ακροβάτες της Τέχνης» να παρουσιάζουν στον πολιτιστικό χώρο «Θύρα Τέχνης» στου Ψυρρή , βραδιές κωμωδίας σε κείμενα Λεωνίδα Σούλη. Το Δεκέμβριο του 2006, ξεκινά μια συνεργασία της ομάδας, με τον γνωστό χώρο «Μουσικό σπίτι Δίαυλος». Εκεί ανεβαίνει μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο « Ιστορίες καθημερινής τρέλας». Είναι ένα πάντρεμα κωμικών σκετς ,γραμμένων από τον Λεωνίδα Σούλη και  αγαπημένων τραγουδιών σε ζωντανή εκτέλεση από γνωστούς καλλιτέχνες.


Τον Απρίλιο του 2007 η θεατρική ομάδα ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ συμμετείχε στο 2ο Φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ με το έργο της Μάρης Λιώκη με τίτλο «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ» σε σκηνοθεσία Βασίλη Λαζαρίδη.
Τον Φεβρουάριο του 2008 ξεκίνησε μια νέα συνεργασία της ομάδας με τον πολυχώρο «Πινακοθήκη Ψυχάρη 36» με την παράσταση «ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ 7 SMS» μια σύνθεση πολλών μικρών κωμικών μονόπρακτων σε κείμενα του Λεωνίδα Σούλη ενώ τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, στα πλαίσια της 1ης Συναντησης Θεατρικών ομάδων  οι Ακροβάτες παρουσίασαν στο BIOS  «Το Ραντεβού».


Το φθινόπωρο του 2008, η ομάδα μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, συμμετείχε στο 2ο φεστιβάλ NOVA PARS στο θέατρο ALTERA PARS , με κωμικά αυτοσχεδιαστικά σκετς καθώς και αφήγηση παραμυθιού.