{mosimage}150 καλλιτεχνικές ομάδες σε 15 venues σε όλη την Αθήνα!Ήγγικεν η ώρα! To Athens Fringe Festival απέχει μόλις ένα μήνα!150 ομάδες από το θέατρο, το χορό, τη μουσική, τα εικαστικά, αλλά και το ψηφιδωτό και το κόσμημα, ακόμα και την παράδοση, αλλά και μη κυβερνητικές οργανώσεις, και αρχιτέκτονες και ακτιβιστές, διεσπαρμένοι σε ολόκληρη την πόλη, συμμετέχουν στην πιο μεγάλη συνάντηση Τεχνών και Δράσης που έγινε ποτέ στην Αθήνα

 

Στην Τεχνόπολη στο Τριανόν Film Center, στους πεζόδρομους, τα πάρκα και τις πλατείες στο Booze, στο Κ44, στο Art House και αλλού, καλλιτέχνες, εθελοντές και κοινό, σε εναλλασσόμενους ρόλους, θα επιβεβαιώσουν το σύνθημα του Fringe "Η Αθήνα μάς ανήκει!".Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη στις 9 το βράδυ, στο Art House, Κωνσταντινουπόλεως 46, Μετρό Κεραμεικός. (Μια συνοπτική λίστα συμμετοχών και χώρων βρίσκεται εδώ, στις τελευταίες σελίδες).

ΕcoFringe
Από την πρώτη στιγμή το Fringe διακήρυξε την οικολογική του συνείδηση και δεσμεύτηκε να μην κυκλοφορήσει αφίσες και flyers. Έτσι, (με εξαίρεση έναν βασικό οδηγό που θα κυκλοφορήσει τις ημέρες του Φεστιβάλ και θα είναι τυπωμένος) όλη η επικοινωνία μας είναι ηλεκτρονική, και έτσι θα συνεχίσει ως το τέλος. Φυσικά, εάν οι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να τυπώσουν το δικό τους πληροφοριακό υλικό και να το διανέμουν όπως εκείνοι κρίνουν. Εμείς απλώς τους καλούμε να σεβαστούν αυτή τη βασική αρχή και να σκεφτούν οικολογικά.

Fringe do-it-yourself
To Fringe (το γνωρίζετε πια) είναι ένα φεστιβάλ do-it-yourself. 
Αυτό σημαίνει ότι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν σε όλη τη διαδικασία, από το "στήσιμο" μέχρι το "ξεστήσιμο". Αυτό είναι ο χαρακτήρας της διοργάνωσης αλλά και το γούστο της!
Δίπλα στους συμμετέχοντες θα βρίσκονται φυσικά επαγγελματίες για να τους καθοδηγήσουν, αλλά και μια στρατιά εθελοντών (που αυτή τη στιγμή αγγίζει τους 100), οι οποίοι ανιδιοτελώς θα συνεισφέρουν το χρόνο αλλά και τις ικανότητές τους για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ.
Σας καλούμε να δείτε όλη τη διαδικασία σαν ένα παιχνίδι, με διάθεση χαράς και κατανόησης. Σαν μια ευκαιρία να γνωριστούμε, να έρθουμε κοντά και να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μην πυροβολήσετε, λοιπόν, τον πιανίστα. Τραγουδήστε μαζί του και το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο!

Όλοι για έναν και ένας για όλους!
Το Fringe δεν είναι μόνο ένα Φεστιβάλ. Είναι -πολύ περισσότερο- ένα κοινωνικό δίκτυο, που δεν απέχει πολύ από το facebook, ή το myspace, με μια όμως τεράστια και ειδοποιό διαφορά: Δεν είναι εικονικό, αλλά πραγματικό. Δεν το περιδιαβαίνεις "σερφάροντας" αλλά περπατώντας. Στις πτυχές του συναντάς αληθινούς ανθρώπους, καλλιτέχνες!
Ισχύς τους είναι ακριβώς η ένωσή τους, η συνάντησή τους πάνω στην κοινή πλατφόρμα. Ο κόσμος του ενός γίνεται ταυτόχρονα ο κόσμος όλων, η διαφήμιση του ενός διαφήμιση όλων. Για το λόγο αυτό είναι και στο χέρι σας να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στα ΜΜΕ. Παράλληλα με τη δική μας "επίσημη" προώθηση (που είναι, από τη φύση της ,συνολική), σας καλούμε να κάνετε τη δική σας καμπάνια, για το δικό σας έργο. Έτσι δεν βοηθάτε μόνο τη δική σας συμμετοχή, βοηθάτε όλους!   

Το Fringe εξαπλώνεται παντού!
Άλλες τέσσερεις προ-φεστιβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε συνεργασία με το Athens Fringe Festival: Μοντέρνος χορός, παράδοση, καμπαρέ και εικαστικά συνθέτουν το τοπίο του Φεστιβαλ τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά:

ROOTLESSROOT
UNA Unknown Negative Activity
Shouting Opera in Movement

Η βασική έµπνευση και το σηµείο εκκίνησης για τη δηµιουργία της UNA είναι ο Theodore Kaczynski, γνωστός και ως «The Unabomber» Ο Theodore Kaczynski ήταν ένας Αµερικάνος «τροµοκράτης» που προσπάθησε να πολεµήσει ενάντια σε αυτό που θεωρούσε «τα δεινά της τεχνολογικής κοινωνίας».  Σύµφωνα µε το µανιφέστο του, «Industrial Society and its Future», οι άνθρωποι πρέπει να επιστρέψουν σε έναν απλούστερο τρόπο ζωής για να ζήσουν καλά και να προοδεύσουν.

Η UNA είναι μια σωματική όπερα, μια shouting opera, μια παράσταση, κατά την οποία το συναισθηματικό άγχος των ηθοποιών εκφράζεται από τις εκρηκτικές κινήσεις τους και την ανεξέλεγκτη και εκτός ορίων φωνή τους. Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τον Unabomber και τον αγώνα του εναντίον αυτών που θεωρούσε «κακών της τεχνολογικής κοινωνίας». Δημιουργείται ένα τοπίο, μέσα στο οποίο το σώμα, σε κίνηση, δομεί μια ψυχολογική χειρονομία και προσεγγίζει το απόλυτο μέσο του εσωτερικού μας κόσμου. Μια καινούργια τεχνητή και υπερβολική γλώσσα, που μπορεί να εκφράσει τον περίπλοκο κόσμο των μοναχικών ανθρώπων στον ολοένα πιο περίπλοκο κόσμο που ζούμε.

Η ομαδα Rootlessroot, ιδρυθηκε το 2006 απο τους Λιντα Καπετανεα και Jozef Frucek.Οι δύο πρώτες παραστάσεις της ομάδας, Sudden Showers of Silence και Holdin’ Fast ( DOT504), παρουσιάστηκαν σε Ευρωπαικα φεστιβαλ και Θεατρα στη Τσεχια, Σλοβακια, Πολωνια, Γερμανια, Γαλλια, Αγγλια, Βελγιο, Ιταλια,Ισπανια, Πορτογαλια και Σουηδια.   
Η ομαδα με τις 2 τελευταιες παραστασεις της πραγματοποιησε γυρω στις 70 παραστασεις την περιοδο 2007-08.

Ομάδα RootlessRoot
Ιδέα & Χορογραφία: Jozef Fruček/ Λίντα Καπετανέα
Σύνθεση και εκτέλεση: Μάρθα Φριντζήλα, Jozef Fruček, Λίντα Καπετανέα, Βασίλης Μαντζούκης, Edgen Lame και Μαριάννα Τζούδα
Μουσική: Βασίλης Μαντζούκης
Ηχοληψια¨Τιτος Καργιωτακης
Κείμενο: Jozef Fruček
Σκηνογραφία: Δημήτρης Νασιάκος & RootlessRoot 
Κοστούμια: Κατερίνα Θεοφανοπούλου
Φωτισμός: Δημήτρης Νασιάκος
Φωτογραφια: Ορφεας Εμιρζας

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. 18-19 ΜΑΙΟΥ 22.00, 20-21 ΜΑΙΟΥ 19.30 Θεατρο «Κατερινας Βασιλακου» Προφητη Δανιηλ 3 και Πλαταιων, Κεραμικος, Αθηνα.  Tηλ. 2103467735

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πρόκειται για μία παράσταση γεμάτη κρητική μουσική και χορό αλλά και εικόνες, τοπία, ανθρώπους,χορευτές, από την Κρήτη που θα προβάλλονται παράλληλα στην οθόνη.
Ένα θέαμα που συνδυάζει την παραδοσιακή μουσική  με τον σύγχρονο χορό και την κινηματογραφική εικόνα.

Κυριαρχεί η απόλυτη ταύτιση των κινήσεων του χορευτή με τον ρυθμό και το συναίσθημα της μουσικής, αλλά και το αυτοσχεδιαστικό του ταλέντο, να δημιουργεί δηλαδή αυθόρμητα χορευτικές φιγούρες επηρεασμένος θετικά από τους μουσικούς. Ο θεατής έχει την ευκαιρία, να  παρακολουθήσει μοναδικές στιγμές καλλιτεχνικού διαλόγου 4 χορευτών και 2 μουσικών.
Ένα τέτοιο εγχείρημα παρουσιάζεται πρώτη φορά σε επίπεδο παραδοσιακού χορού, διότι αντιμετωπίζει με κριτική διάθεση το φολκλόρ, και αναζητά μέσα από τα προσωπικά βιώματα των δημιουργών της και όλων όσων συμμετέχουν, με χιούμορ, σκεπτικισμό αλλά και αγάπη, τους λόγους που ακόμα και σήμερα, στοιχεία της παράδοσης μας συγκινούν.

Σύλληψη και δημιουργία ιδέας: Γιάννης & Γιώργος Μεγαλακάκης
Μουσική: Άρης Πρεβεζάνος (λύρα-τραγούδι), Έκτορας Κυριάκου (λαούτο)
Χορευτές: Γιάννης Μεγαλακάκης, Γιώργος Μεγαλακάκης, Νίκος Λεμπέσης, Νικολέτα Κουρκούτα
Σκηνοθετική επιμέλεια video παράστασης: Θανάσης Μπούνας
Παρασκευή 22 Μαϊου 2009,22:30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ FAVELA
ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 29 & ΚΡΗΤΗΣ 1,ΤΑΥΡΟΣ
Tηλ. 210 3463553, 210 3463181, 6942 554189


Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ
Ένα ημισουρεαλιστικό cabaret για πιάνο και φωνή.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Μίρκα Γεμεντζάκη
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Νατάσα Τριανταφύλλη

ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ελένη Μάρρα
ΜΟΥΣΙΚΟΣ Κώστας Βασαρδάνης

Τα κείμενα περιλαμβάνουν αποσπάσματα από έργα των
Ελυάρ, Μπρετόν, Πεσόα,
Κάφκα, Ντοστογιέφσκι, Πρεβέρ, ανωνύνου από το διαδίκτυο
και τραγούδια των Χατζηδάκι, Σαββόπουλου,
Κελαηδόνη, Κραουνάκη, Δεληβοριά, Αττίκ, Κόεν και Κάντερ.

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Βάια Πανούση
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ Έρση Βαρότση
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΤΕΝΙΣΜΑ Ηλέκτρα Βασιλειάδη
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Πόλα Καπόλα

2,3 και 4 Ιουνίου 2009
Θύρα Τέχνης
Σαρρή 14 Ψυρρή
Tηλ. 210 3314422
Urban-προσεγγίσεις
Ομαδική έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών

Δώδεκα νέοι εικαστικοί καλλιτέχνες ζουν και δημιουργούν στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Εισπράττουν διαφορετικά ερεθίσματα, επιλέγουν διαφορετικά εκφραστικά μέσα,  εστιάζουν σε διαφορετικές εκφάνσεις του αστικού πολιτισμού. Άλλοι απορροφούνται από τη σύγχρονη καθημερινότητα ενώ άλλοι την προσεγγίζουν ιστορικά. Άλλοι την καταγράφουν, άλλοι την σχολιάζουν και άλλοι την επαναδιαπραγματεύονται. Όλοι όμως επηρεάζονται σε τέτοιο βαθμό ώστε αυτό να καθορίζει τη θεματολογία τους και το δημιουργικό τους λόγο.

Πατρίτσια - Ευγενία Δεληγιάννη, Λεόντιος Τουμπουρής,Αντώνης Βάθης, Έφη Δολτσίνη, Μάριος Σημίτης, Ινώ Βαρβαρίτη, Παύλος Τσάκωνας, Θεανώ Γεμιστού, Σοφία Κυρίτση, Μαρία Φιλιππακοπούλου, Εύα Μαραθάκη, Σοφία Τούμπουρα

Σκουζέ 3 (Πλατεία Αγ. Ειρήνης, γωνία με Αιόλου), 105 60, Αθήνα
22/5 - 4/6/2009


Χώροι
(tinyurl.com/dz7tjf)

ArTower Agora
Art House
AthenStyle Hostel
Booze Cooperativa
Θέατρο Τόπος Αλλού
Θέατρο Altera Pars
Θέατρο Δώρας Στράτου
Θύρα Τέχνης
Μικρό Πολυτεχνείο
Obi Uptown
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Τριανόν Film Centre
Νεοκλασσικό Συλλόγου Αρχαιολόγων
K44
Spring People

Δείτε το Πρόγραμμα στην επόμενη σελίδα

{mospagebreak}

Pocket Theatre
Pocket Theatre Festival
Διαγωνιστικό Θεατρικών Έργων
14/9
Art House

Μουσείο Φωτογραφίας
Ο Χώρος του Χρόνου
Φωτογραφία
15-21/6  
ArtTower

Ορίζοντας (γεγονότων πολιτισμού)
Ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα: "Είναι Αυτό Τέχνη (;)"
Ζωγραφική
15-21/6  
Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων


K44
"Styles in It"
Ομάδα Graffiti writers
18-28/6  
K44

Παντούμ
Οι Αδέσποτες Σκύλες στο βαλς των βρώμικων δρόμων
Performance
17+21/6  
K44

Δύο και Κάτι
Μίλα μου σαν τη βροχή κι άσε με ν'ακούω
Θέατρο
18/6  
Obi Uptown

Ομάδα Μια
Το τελευταίο botox
Θέατρο
18/6  
Obi Uptown

Share Sessions
Share Sessions Day
Σεμινάρια
20+21/6  
Spring People (20/6) / Δ10 πάνω (21/6)

Echo Pan
Echo Pan (live)
Μουσική
16/6  
Αυλή

J.Kriste, 'Master of Disguise'
Μουσική παράσταση του project 'J.Kriste, Master of Disguise'
Μουσική
15+17/6  
Αυλή

Magenta Flaws
Μουσική Συναυλία
18/6
Αυλή

Medea Electronique
Μουσική electro και βιντεοπροβολές
19/6
Αυλή

Oriental Dance Kaleidoscope
Oriental Dance Kaleidoscope
Belly Dance
19/6
Αυλή

X.P 3
Happy Songs… (made from tears)
Μουσική και video art
17/6
Αυλή

Zen Garden
Feeling in Process
Performance με πολλές δράσεις
20/6
Αυλή


Βικεντίου Αριστοτέλης
Γλυπτό
15-21/6  
Αυλή

ΕΛΚΕΛΑΜ Παλαιού Φαλήρου
Παραδοσιακοί χοροί & Δρώμενα από τα Δωδεκάνησα
17/6
Αυλή

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
Συναυλίες
21/6
Αυλή

Θέατρο Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ
ΑΧΤΑΡΜΙΞ
Μουσική παράσταση
18/6
Αυλή

Καλλιτεχνικός Μουσικός Σύλλογος 'Οι Επόμενοι"
"Οι Επόμενοι" παίζουν και τραγουδούν 20 ρεμπέτικα.
Η μουσική παράσταση του Θανάση Πολυκανδριώτη "Περπάτα Ίσα"
16/6
Αυλή

Όμιλος Ελληνικών Λαϊκών Χορών-"Ελένη Τσαούλη"
Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί
17/6
Αυλή

Βάκχες- Κέντρο Παραδοσιακού χορού και κρουστών
Παραδοσιακοί χοροί της Βόρειας Θράκης (Αν. Ρωμυλίας)
18/6
Αυλή

Διεθνής Αμνηστία
"Fragments of Life", "Phototravel collage", "Unfame Stories", "Paradise-Three Journeys in this world" (Elina Hirvonen-2007), "A Jihad for Love" (Parvez Sharma-2007), Συναυλίες με group προσφύγων & μεταναστών, "Live you Myth in Greece"
έκθεση φωτογραφίας (20 A3), collage 6 προσωπικές ιστορίες, film με ιστορίες προσφύγων, 2 ταινίες, 3 group προσφύγων & μεταναστών, street theater
16+20/6  
Αυλή  (συναυλία) & Θέατρο Δίπυλον (φιλμ 16/6 , εκθέσεις 20/6), γκαζόν & Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (street theater 20/6 στις 21.00)

Θεραπευτικό ΠρόγραμμαΚΕΘΕΑ Στροφή
Πολλαπλές Δράσεις
Συναυλία, ντοκυμαντέρ, ενημερωτικό υλικό, ποδηλατοδρομία
15+16/6  
Αυλή & Θέατρο Δίπυλον & Γκαζόν

Ντουέτο Άννα και Αλέξανδρος
Τραγούδια από την Κορυτσά
15+17/6  
Αυλή και Θέατρο Δίπυλον

Eileen Botsford
My Ine
Εγκατάσταση/προβολή
19+20/6  
Αυλή μεταξύ Δ6-Δ7

Κοινωφελής Εθελοντικός Οργανισμό ''ΕΔΡΑ''- Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες ευπαθών ομάδων.
Ακτιβιστικές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις και ανταλλαγή έργων
ζωγραφική και παρεμβάσεις στο χώρο
15+16,19+20+21/6  
Γκαζόν και περιμετρικά της Τεχνόπολης

Αναστασία Μάμαλη
Εκθεση κρουστών οργάνων
Κρουστά από πηλό
15-21/6
Γκαζόν Τεχνόπολης

Josef el Jamous
Η Λατέρνα
Ζωγραφική
15-21/6  
Δ10 κάτω

Ανδρούτσου Ειρήνη
Stanozolol
Εικαστικά
15-21/6
Δ10 κάτω

Γαροφαλάκη Γιούλη
Μακριά-Κοντά I,II,II,IV
Φωτογραφία
15-21/6
Δ10 κάτω

Ελκάνδου Κατερίνα
Φωτογραφία
15-21/6  
Δ10 Κάτω

Ζερβάκη Ντιάνα
Ζωγραφική
15-21/6  
Δ10 κάτω

Θεοχάρη Μαγδαλινή
Αρχαίο Ελληνικό Μοτίβο
Ψηφιδωτό
15-21/6  
Δ10 κάτω

Θυραίου Ντανιέλα Καλλιρόη
Emit
Ζωγραφική
15-21/6  
Δ10 κάτω

Κάππα Βασιλική
Αόρατες πόλεις, Αθήνα
Ζωγραφική
15-21/6
Δ10 κάτω

Κορωναίου Ελένη
Παραδοσιακό Ψωμί- Σπίτι του Πελαργού
Ζωγραφική
15-21/6  
Δ10 κάτω

Κούσουλας Δημήτρης
Absolute Beginners
Επιτοίχιο Χαλί
15-21/6  
Δ10 κάτω

Λαζαρίδου Παρασκευή
2 πίνακες Ζωγραφικής
15-21/6  
Δ10 κάτω

Μπερδούση Έφη
Χωρίς Τίτλο
Ζωγραφική
15-21/6  
Δ10 κάτω

Παπαϊωάννου Ευγενία
H.I.M (Humanely Invalid Male)
Ζωγραφική
15-21/6  
Δ10 κάτω

Πλατιώτη Σμαρώ και Ομάδα Άρκτος
Ούτε απόψε πανσέληνος
Παράσταση Σωματικού Θεάτρου
15/6
Δ10 κάτω

Τζίτζιρα Αικατερίνη
Αμφορέας με Ορντανσίες/ Δυο βάζα με Ορντασίες
Ζωγραφική (εγκατάσταση)
15-21/6
Δ10 κάτω

Mi Tango Querido
Tango Argentino Show
17+20/6
Δ10 πάνω

U.I.A & A.C.I.D (Unicorn in Action and Associated Capricorn in Development)
Μετα(νγκο)μόρφωση ΙΙ
Ταγκό
15+20/6  
Δ10 πάνω

Wendy W Fok
Mapping Transportation Boundaries
Επιτοίχια εγκατάσταση
15+16+17/6  
Δ10 πάνω

Καμπέρα Ιφιγένεια- Δημοπούλου Μαρίνα- Giardina Anna-Lisa
In>Out
Εγκατάσταση /performance& Βιντεοπροβολή
15+16+17/6  
Δ10 πάνω

Κέντρο έρευνας και διδασκαλίας Κρητικού χορού
5 διαδρομές για τον Κρητικό χορό ( Ιστορία-Φύση-Καλλιτέχνες-Μουσικά Όργανα-Μαντινάδες)
Μοντέρνο πολυθέαμα με κρητικούς χορούς, βίντεο κλπ.
18+19/6  
Δ10 πάνω

Μιχάλης Γκούσης - Studio Gene Kelly
Χορευτικό show
15+20/6  
Δ10 πάνω

Οδοντογλυφίδα
Πομφολύγες Καθ' Έκαστη
Χορός
15+16+17/6  
Δ10 πάνω

Σπάρταλης Άγγελος
Ευχές
Θέατρο
17/6
Δ10 πάνω

Συντελεστές
Γαρνιτούρες
Χοροθέατρο
15+16/6  
Δ10 πάνω

Φωτεινού Αλεξάνδρα
Belly Dance
15+20/6  
Δ10 πάνω

Ψ-Polis (Ινστιτούτο Ψυχολογικής, Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ανάπτυξης)
Το συμμετοχικό θέατρο και τα δικαιώματα των παιδιών (workshop) και 2 ομιλίες για τα παιδιά που δουλεύουν στο δρόμο
2 ομιλίες και 1 workshop
17/6
Δ10 πάνω

Lila Szucs
Endre Szervanszky : Five concert studies for solo flute
Μουσική
16+17/6  
Δ10 πάνω (16/6 στις 19.00) /Θέατρο Δίπυλον (17/6 στις 20.00)

Σορωτός Μενέλαος
Πορτραίτο Ι&ΙΙ
Ζωγραφική
15-21/6  
Δ10, κάτω

Artspot
Artspot project
Έκθεση Εικαστικών
15-21/6
Δ13

Amalasunta
Ολονυχτία
Θέατρο
15+17/6  
Δ6

Doris Hakim & Νικόλαος Βαλσαμάκης
Mystical Illusion
performance
19+20/6
Δ6

G. Ramon S.P.N
1. Find the Contact  2. Impulse
Φωτογραφία
15-20/6
Δ6

Mosidelis Melina
Portrait in absence
Εγκατάσταση, ζωγραφική
15-20/6
Δ6

Nitsos Roberta
Branches Heavy With Blossoms
video art
15-20/6  
Δ6

OFF.ART
Ορφέας
Performance
16+17/6  
Δ6

pAsoumi team
Οι 13 αστερισμοί του ΝΑΖΚ
Performance
15/6
Δ6

Paula Sabina Perez
Quo Modo Deum
μουσικό αλληγορικό παραμύθι σε απόδοση performance
16+ 17+ 18/6  
Δ6

Wendy W Fok
Mapping Communication
Εγκατάσταση
15-20/6  
Δ6

Άλλη Ομάδα
Προς το παρών χωρίς τίτλο
Βιντεοπροβολή
17+18/6  
Δ6

Αρβανίτης Μιχάλης
Φωτογραφία
15-20/6  
Δ6

Βαφειάδου Κωνσταντίνα
Retrospective, inspired by Beckett's 'Come and go'
Performance
15+16+19/6  
Δ6

Δημοπούλου Μαρία-Αυγουστίνα
Moments in Athens
Φωτογραφία
15-20/6  
Δ6

Δύο Δωμάτια του Philippe Minaya
2 Δωμάτια του Philippe Minaya
Performance-Θέατρο
16+17/6  
Δ6

Επί
Ψηφίδες
Performance
19+20/6  
Δ6

Θέατρο Altera Pars
O ΦΑΚΕΛΟΣ (La Busta) του Spiro Scimone
Θέατρο
19/6
Δ6

Μικρό Πολυτεχνείο
7x7: Η Αθήνα μας ανήκει
Σεμινάριο και multimedia project
21/6
Δ6

Ομάδα 3=4 / Χατζηπαυλίδου Δέσποινα
Επαίτης
Performance
16+17+18/6  
Δ6

Πελεκάνος Πάρις
Εντός και Εκτός
Φωτογραφία
15-20/6  
Δ6

Σικελιανού Τάνια, Νικολού Καλί
Οπτικο-ακουστικό πρόγραμμα τριών μουσικών συνθέσεων
Performance
19/6
Δ6

Φιλίππου Βασιλική
Γλυπτό
Εγκατάσταση
15-20/6  
Δ6

Φρεναρίτη Αθηνά
Untidy Thoughts
Eγκατάσταση
15-20/6
Δ6

Φυσαλίδα
Ρυτίδες και Όνειρα
Προβολή-Χορός
18/6
Δ6

Ρωμανός Μιχαήλ
Έργο ζωγραφικής ''Στόχοι'' - Κοστούμι θεατρικό
Ζωγραφική, Κοστούμι
15-21/6
Δ6, Δ7

Alef
ΝΕΚΥΙΑ ΙΙ - Αn Ambient Film
Φιλμική όπερα
17+18/6  
Δ6β

IL Teatro
Σκουπίδι (διασκευή στο έργο Dreck του Robert Schneider)
Performance
19+20/6
Δ6β

Some3
All about bananas
Χορός
15+16/6
Δ6β

Αθανασίου Εύη
I love u!
Video Εγκατάσταση
18+19+20/6  
Δ6β

Εμμανουέλα Βογιατζάκη-Κρουκόβσκι
Φωτογραφία
15+16+17/6
Δ6β

Εξ Αίματος
Θυμάμαι, θυμάσαι
Performance
15+16/6
Δ6β

Detry Pierrick
Worker's step
Γλυπτική
15-21/6
Δ7

Fair Trade Hellas
Επιδαπέδιο Παιχνίδι
Δράση
17+19/6
Δ7

Fair Trade Hellas
Η συνέλευση των Σπόρων
Θεατρικό Παιχνίδι
18/6
Δ7

Katarina Vasickova
The Meadow,The Flowers
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

L'ubomir Hrabcak
'Glass metamorphosis''- ''Alice in Wonderland, Through the Looking-Glass and what Alice Found There''
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Mary's fairies
Δημιουργία χειροποίητης τσάντας και εναλλακτικού χειροποίητου κοσμήματος
15-21/6  
Δ7

Photoraid 09- Νικητές Διαγωνισμού Φωτογραφίας
Photoraid 09
Φωτογραφία
15-21/6
Δ7

UMAN
Blind
Digital art
15-21/6
Δ7

Αναστασία Κελαϊδίτου
Μοντέρνα Ψηφιδωτά
Ψηφιδωτά
15-21/6
Δ7

Ασπρούλης Νικόλαος
Ιδιωτικός χώρος
Ζωγραφική με Κατασκευή
15-21/6
Δ7

Γραφάκου Ελένη
Πορεία
Εγκατάσταση -Σύρμα στον τοίχο
15-21/6
Δ7

Καραβανάκη Έλλη
ZOO
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Καραπάνου Νάντα
2 έργα από τη σειρά ''Εξωτερικό''
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Κουρή Μάρω
Το Φυλαχτό
Έκθεση φωτογραφίας
15-21/6/2010  
Δ7

Κουρή Μάρω
Female Universal
Φωτογραφικομουσική Προβολή
17-21/6  
Δ7

Λέσχη Ανάγνωσης ΜΕ.Λ.ΟΜΑ
Λέσχη Ανάγνωσης
15+16/6
Δ7

Λέσχη Ανάγνωσης Ο Κήπος των Μυστικών
Συζήτηση πάνω στο βιβλίο της Αθηνάς Χατζή "La Sagrada Famiglia"
Λέσχη Ανάγνωσης
18/6
Δ7

Λευκαδίτη Παναγιώτη
Βόλτα στο πάρκο
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Μπαχά Μαρία
Υδροβιώματα 2
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Νάκου Φωτεινή
Φωτογραφία
15-21/6
Δ7

Παναγοπούλου Καλλιρόη
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Πανταζοπούλου Διονυσία
Galactic Escape
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Παπαδόπουλος Θάνος
Abstract
Φωτογραφία
15-21/6
Δ7

Πουλιάση Ειρήνη
Καρτούν
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Σκαρογιάννη Σοφία
Hallumination και/ή PARADISE
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7


Σκουλούδης Παναγιώτης
Transformers
Βιντεο-εγκατάσταση
15-21/6
Δ7

Σούλαρης Χρήστος
Κουτάλι
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Σταματιάδη Σίσσυ
Χειροποίητα Κοσμήματα
15+16+17/6
Δ7

Συμεωνίδου Αθηνά
Personal Touch
Φωτογραφία
15-21/6
Δ7

Τσεκούρα Διονυσία
Σχέδιο με μελάνι σε χαρτί-φιγούρα
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Τσενέ Χριστίνα
Θετική Ενέργεια
Ζωγραφική
15-21/6
Δ7

Χελιδόνη Ελισάβετ
Άτιτλο 2007
Ζωγραφική εγκατάσταση
15-21/6
Δ7

Παπάζογλου Άννα - Μποντιώτη  Ιωάννα-Κωνσταντάτου Ελένη
Hand Portaits
Φωτογραφία
21/6
Δ7 και ΑΥΛΗ

Τομέας Πρόληψης ΚΕΘΕΑ
Πολλαπλές Δράσεις
Έκθεση Αφίσας με PC και projector, διαδραστικό παιχνίδι, διανομή ενημερωτικού υλικού
16+17/6  
Δ7, Μικρή Αυλή και Γκαζόν

Κατρανίτσας Γιάννης
Fringe Ball
Εγκατάσταση -fringeball
15-21/6  
Δ7/ Είσοδος Τεχνόπολις

Μέθοδος
Αισχύλου Ευμενίδες
Θέατρο
16/6
Δώρα Στράτου

Poliscopio (πολισκόπιο)
Κυνήγι Θησαυρού: Ανακαλύπτοντας τους πράσινους χώρους της Αθήνας
Δράσεις σε χώρους πρασίνου
19+20+21/6  
Εξωτερικοί Χόροι

Εργαστήρι Μαιρηβή
Φαουστούπης
Κουκλοθέατρο
20/6
Εργαστήρι Μαιρηβή

Καρτελιάς Κωνσταντίνος
ZAMBIA hiv project
Φωτογραφίες
15-21/6  
Θέατρο Altera Pars

Exorals
Τα δυο πόδια σε μια γόβα
Θέατρο
15/6  
Θέατρο Δίπυλον

Idefix
Μπαλάντα για έναν Γλάρο
Θέατρο
20/6  
Θέατρο Δίπυλον

Intro
Meeting Point
Σύγχρονος χορός
16+18/6
Θέατρο Δίπυλον

Less Pointe
I, you, Breathe
Χορός και Βιντεοπροβολή
16/6
Θέατρο Δίπυλον

Mikro Polytehneio video artists 35'
Video art
16/6
Θέατρο Δίπυλον

Omad@nce
ΒΟΗ ΘΕΙΑ ΒΟΗ
Χορός
16/6
Θέατρο Δίπυλον

OST Ensemble
"Ζωντανός μιλώντας προς τους ζωντανούς": Wladimir Majakowski Projekt
Devised theatre
15/6
Θέατρο Δίπυλον

Pulse
Moth
Θέατρο
19/6
Θέατρο Δίπυλον

Rooftop Theatre Group
Καρδιά
Θέατρο
20/6
Θέατρο Δίπυλον

T!ng Playback Theatre
Αυτοσχεδιαστική Παράσταση
Βιωματικό Θέατρο
20/6
Θέατρο Δίπυλον

Tout Va Bien
Post Prandium
Performance
18/6
Θέατρο Δίπυλον

Wintermute
Say something good to me
performance
18/6
Θέατρο Δίπυλον

ΑθέατRο
"Οι Μαστοί του Τειρεσία" του Γκιγιώμ Απολλιναίρ
Θέατρο
19/6
Θέατρο Δίπυλον

Αλλαχού
Σκιές
Χοροθέατρο
15+19/6  
Θέατρο Δίπυλον

Αστροναύτες
Μια φάρμα για τα ζώα
Θέατρο για παιδιά
18/6
Θέατρο Δίπυλον

Βαλκανική Αμφικτυονία- Σύνδεσμος Νέων Βαλκανικών Χωρών
Βιντεοπροβολή με το έργο της Βαλκανικής Αμφικτυονίας/ Ομιλία
Ντοκυμαντέρ
16/6
Θέατρο Δίπυλον

Εικ'ασμα Εταιρεία Μουσικού Θεάτρου
Υπόθεση Κάφκα
Θέατρο
19/6
Θέατρο Δίπυλον
Επίστημη Επικοινωνία-SciCo
Η Επιστήμη της Οικολογίας
Θέατρο
18/6
Θέατρο Δίπυλον

Εργαστήρι Μιμικής, τμήμα θεατρικών σπουδών Πανεπιστημίου Πελλοπονήσου
Ζωή
Μιμόδραμα
20/6
Θέατρο Δίπυλον

Έστω
Σώματα Διηγούνται
Θέατρο
15/6
Θέατρο Δίπυλον

Θεατρικοί Ορίζοντες
Είμαι Χάλια του Ντίνου Σπυρόπουλου
Θέατρο
16/6
Θέατρο Δίπυλον

Θέατρο Μαριονέτας Ανταμαπανταχού
Της μουσικής τα νήματα
Θέατρο Μαριονέτας
16/6
Θέατρο Δίπυλον

Θέατρο Μαριονέτας Ανταμαπανταχού
Σόλο για τρεις
Σωματικό Θέατρο
17/6
Θέατρο Δίπυλον

'Κάτι Σαν Ομάδα''
Ένα Πουλί και Ένα Ψάρι ή Τι Κάνει τον Έρωτα να Μείνει''
Θέατρο
18+19/6  
Θέατρο Δίπυλον

Μεταμόρφωση
Η δημοκρατία με το μάτι του Λυγκέα
Θέατρο
20/6
Θέατρο Δίπυλον

Ομάδα Κωφών Καλλιτεχνών
Ομαδική Έκθεση
Ζωγραφική και Φωτογραφία
15-21/6
Θέατρο Δίπυλον

Ομάδα Στην Τύχη (ΕΘΕΓ)
Games
Θέατρο
16/6
Θέατρο Δίπυλον

Πίστη
Λειτουργία '09
Performance
16/6
Θέατρο Δίπυλον

Psarokokalo
Short Film Festival
Ταινίες Μικρού Μήκους
17+18/6  
Θέατρο Δίπυλον Θερινό

Τ-Short
Festival ταινιών T-short
Ταινίες Μικρού Μήκους
19+20/6
Θέατρο Δίπυλον Θερινό

Μάρρα Ελένη
Ο Έρωτας και η Τρέλα
Μουσικοθεατρική performance
2+3+4/6
Θύρα Τέχνης

ΣΕΛΑΝΑ
Que sera sera
Μουσικοχορευτικό Θέαμα
19/6
Θύρα Τέχνης

Θύρα Τέχνης
Χαρούμενα ποδήλατα
Θέατρο, Χορός, Ποδηλατοδρομία
15-21/6
Θύρα Τέχνης, εξωτερικοί χώροι  & αυλή

Πανανικολοπούλου Μαγδαληνή
Παπαρούνες Αγάπης
Building wrapping
15-20/6
Καμινάδα Τεχνόπολις

ONA Δήμου Αθηναίων
Διάφορες δράσεις
Κεραμικά, ζωγραφική κλπ
15-21/6  
Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Fairtrade Hellas
Free Hugs
Δράση
15+20+21/6
Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων & Αυλή

Ομάδα Ίσον Ένα
Χώρος Άμλετ
Δρώμενο
16+17/6  
Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (16/6 στις 20.00) / Αυλή Τεχνόπολις (17/6 στις 20.00)

Κόριννα Λατέλη
'Δρυάς-Επιτέλεσις''
Performance
15+16+17/6  
Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (18, 19/6 στις 19.00) / Αυλή Τεχνόπολις μεταξυ Δ6-7(15,16, 17/6 στις 20.00)

Pulse
C.U.R.E-Culture Urban Riot Episodes
Δράσεις στον δρόμο
15-21/6  
Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (στις 21.30) / Μικρή Αυλή Τεχνόπολις (στις  21.30)

Festival LazyDayz
Ζογκλέρ, ακροβάτες κτλ
15-21/6  
Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων / Αυλή /Εξωτερικοί Χώροι / ONA 5x5

Ιllustration Confuses
Κλαίουσες (Τριλογική Performance)
Σωματικό Θέατρο
18/6  + 20/6
Μικρή Αυλή (18/6) / Κτίριο Ελλήνων Αρχαιολόγων (20/6 στις 20.00)

Contraho Theatro
Metal Cage
Θέατρο Δημοσίων Χώρων
15+16+17/6  
Πεζόδρομος Ερμού (15/6) / Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (17/6 στις 21.00) / Αυλή Τεχνόπολης (16/6 στις 20.00)
Πηνελόπη Κάτις - Μάριος Καζάς
Ναπολιτάνικα κ Τραγούδια της Κάτω Ιταλίας
Μουσική
17/6
Θέατρο Δίπυλον

Σφήνα
Eξομολόγηση μιας ενοχής
Δράση
15/6
Κτίριο Συλλόγου Αρχαιολόγων / Εξωτερικοί Χόροι

Ryme63 (Stateofmind)
Seine Saint Denis Style
A photographic journey in the infamous Paris Ghetto
Φωτογραφία
15-21/6
Δ7