February 04, 2023

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

koyinta production

 

filmmakerlogo

 

koyinta organization

 

LOGO KOUINTA

 

LOGOweb new

 

AIDFF web

Στατιστικά

Users
33864
Articles
1082
Articles View Hits
7402129

Ενεργοί Χρήστες

Today 541

Yesterday 1423

Week 7521

Month 4761

All 890109

Currently are 104 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Φωτογραφία

Φωτογραφία

photo beaumontHis work full of clarity and energy is an amazing conception of Greek land and its landscapes. His works have been exhibited in many countries in very large prints, but also in Finland where he first cooperated with Vasiliki Kappa, at her exhibition Invisible Cities, with his film Take A Trip, which was projected in a special installation.

Φωτογραφία

meraperivalontosΒραβεύτηκαν την Τρίτη 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος , οι τρεις φωτογραφίες που κέρδισαν περισσότερο τα βλέμματα των θεατών κατά την διάρκεια της Έκθεσης φωτογραφίας «Χρώματα και Αρώματα στο Βλέμμα μας» που πραγματοποιήθηκε από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Γέρακα σε Συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παλλήνης.Στην έκθεση φιλοξενήθηκαν ομολογουμένως εντυπωσιακές φωτογραφίες μαθητών τις οποίες αποτύπωσαν με το φωτογραφικό φακό κατά την διάρκεια μιας δραστηριότητας εξερεύνησης του τοπικού οικοσυστήματος γύρω από το σχολείο.

Φωτογραφία

diagonismosphotografiasΠρόσκληση συμμετοχής σε έκθεση φωτογραφίας στα πλαίσια της 4ης διοργάνωσης Νεανικού Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους “Artfools Video Festival” που θα γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Λάρισα, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με τη Συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και τη στήριξη του ΤΕΙ Λάρισας.

Φωτογραφία

Photos_Eirini8.jpg{mosimage}Το Παρίσι και πιο συγκεκριμένα ο χώρος του jeu de paume φιλοξενεί αυτή την περίοδο την έκθεση του Santu Mofokeng με τίτλο Chasing Shadows. Πρόκειται για την πρώτη αναδρομική έκθεση του S. Mofokeng που παρουσιάζεται στην Γαλλία και θα διαρκέσει τεσσερις μήνες.Στην Φωτογραφία εικονίζεται ο Santu Mofokeng 

Φωτογραφία

therinacinema1Το Φωτογραφικό Λεύκωμα (εκδόσεις Τεθλασμένη), με θέμα-τίτλο «Θερινά Σινεμά» των φωτογράφων Ιωάννη Ασημακόπουλου και Δημήτρη Τσεβά  είναι μια τρίγλωσση έκδοση (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά),διαστάσεων 30Χ30εκ. με σκληρό εξώφυλλο και 144 σελίδες. Περιέχει 120 ασπρόμαυρες φωτογραφίες χωρισμένες σε 2 θεματικές ενότητες (Χώροι – Άνθρωποι)

Φωτογραφία

PhotographyLogoΆραγε, τι είναι ο δρόμος για τον καθένα μας;Είναι βιώματα, είναι διλλήματα, είναι συναισθήματα, προσδοκίες, όνειρα, μνήμες και σκέψεις;Είναι τόπος συνάντησης, εργασίας, αντίδρασης και συγκρούσεων;Είναι εικόνες, είναι τοπίο, είναι πόλη ή ύπαιθρος;Είναι εξέλιξη ή μετάλλαξη, φαντασία, έμπνευση ή πραγματικότητα;Είναι χώρος, είναι χρόνος, σύμβολο ή στόχος, είναι η πορεία της ζωής μας, είναι η ιστορία μας;

Φωτογραφία

PhotographyLogoΜε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ολοκληρώνεται ο 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Βοιωτίας και απευθυνόταν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Γυμνασίων και Λυκείων της πρώην Επαρχίας Λιβαδειάς.

Φωτογραφία

PhotographyLogoΤο Φιλανθρωπικό Σωματείο και Ίδρυμα ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ σε συνεργασία με τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, σας προσκαλεί, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 50 χρόνων δράσης της ΕΣΤΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ να συμμετάσχετε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο: «ΜΑΝΑ»

Φωτογραφία

kalomoirisfoto1Με μια δραματική φωτογράφηση της ανατολής του ήλιου πάνω από το Νησί Σκάι στη Δυτική Σκωτία, ο Ελληνο-Γάλλος φωτογράφος Μανώλης Κουπέ Καλομοίρης (δισέγγονος του μεγάλου μουσουργού Μανώλη Καλομοίρη) που ειδικεύεται εδώ και χρόνια στην καλλιτεχνική φωτογραφία τοπίου, κέρδισε την ανώτατη βράβευση  σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς του είδους που διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αγγλία

Φωτογραφία

EpistimonaslarisaΣτη Λάρισα μεταφέρεται η πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφιών που αποτυπώνουν εικόνες του επιστήμονα στην Ελλάδα από τις αρχές του 1900.Υπό τον τίτλο «Η εικόνα του/της επιστήμονα στην Ελλάδα, 1900-1980 (Εν)τοπισμένες ταυτότητες - ταυτότητες τόπων», η έκθεση παρουσιάζεται από τις 28 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου στο Κτίριο Κατσίγρα, το οποίο άνοιξε έτσι τις πόρτες του στην τοπική κοινωνία της Λάρισας ως το νέο Μουσείο Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Φωτογραφία

PhotoCenterSalonika_1PhotoCenterSalonika_2Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, η ομάδα που βρίσκεται πίσω, ίδρυσε και υποστηρίζει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1984 στην Πάνω Πόλη της Θεσσαλονίκης και από τότε συνεχίζει σταθερά υπέρ της δημιουργικής φωτογραφίας. Το σχήμα, ευέλικτο αρκετά για να μπορεί να εξελίσεται, πήρε πολλές μορφές στη μακροχρόνια πορεία του, και ίσως γι΄αυτό να κατάφερε να συνεχίζει τη δυναμική του παρέμβαση στα της καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Με στόχο την ταυτόχρονη δημιουργία κοινού και δημιουργών, εργάζεται όλο το χρόνο, παντού όπου χρειαστεί.