Off Canvas sidebar is empty

Παραστάσεις απο την ΤΕΧΝΟΔΙΑΣΤΑΣΗ

{mosimage}Το Θέατρο «ΤΕΧΝΟΔΙΑΣΤΑΣΗ, με εικοσιπέντε έτη επιτυχημένης παρουσίας στο παιδικό θέατρο, έχει χαρίσει διασκέδαση σε χιλιάδες παιδιά. «Για μας» λέει ο ιδρυτής Γιώργος Γρηγοριάδης «το παιδικό θέατρο αποτελεί έργο ζωής.Φέτος διαλέξαμε τον Αριστοφάνη γιατί παρουσιάζει διαχρονικό ενδιαφέρον, μορφώνει την ψυχή και διδάσκει τη θεατρική τέχνη.

Παράλληλα το Θέατρο Τεχνοδιάσταση παρουσιάζει τρία ακόμη έργα που απευθύνονται σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πρόκειται για τα ‘εργα:{mosimage}

1. «Ο Μαγικός κόσμος της Παραμυθούπολης ή ο Μεγαλύτερος Θησαυρός».
Το Θέατρο Τεχνοδιάσταση ανεβάζει κάθε χρόνο τρεις με τέσσερις παραστάσεις μία όμως απ’ αυτές ανεβαίνει σταθερά εδώ και 25 χρόνια και περιοδεύει ετησίως σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται την Παραμυθούπολη που ανέβηκε για πρώτη φορά το 1985 και έκτοτε η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού το έχει καθιερώσει ως την πιο μεγάλης διάρκειας παράσταση Παιδικού Θεάτρου της χώρας μας, πράγμα το οποίο έχει προξενήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ (ειδικό αφιέρωμα, ειδήσεις MEGA 2008). Είναι ένα παιδικό μιούζικαλ που διαπλέκει τους ήρωες γνωστών παραμυθιών σε μια εναγώνια αναζήτηση που τους οδηγεί να ανακαλύψουν την αξία της αγάπης, της φιλίας, της ειρήνης και του αλτρουισμού.



2. «Τα τρία Παραμύθια», πρόκειται για ένα σπονδυλωτό έργο που αποτελείται από τα παραμύθια Παπουτσωμένος Γάτος, Κοκκινοσκουφίτσα και Τα τρία γουρουνάκια. Το συγκεκριμένο έργο με το ύ{mosimage}φος του, τα πρωτότυπα κοστούμια του και τη μοντέρνα σκηνοθεσία ενθουσιάζει κυριολεκτικά τους μικρούς του φίλους.


3. «Ο Πινόκιο σε νέες περιπέτειες». Το έργο δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δούνε έναν από τους πιο αγαπημένους και διαχρονικούς ήρωες όλων των εποχών, τον Πινόκιο σε νέες περιπέτειες. Αυτό το στοιχείο ανατρέπει τα δεδομένα και προκαλεί το ζωηρό ενδιαφέρον των μικρών θεατών.{mosimage}

Πληροφορίες για το κλείσιμο παραστάσεων στην δική σας περιοχή  τηλ: 6945-675783,2103817573
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Οι παραστάσεις μπορούν να γίνουν και εκτός Αθηνών σε θέατρα ή σχολικές αίθουσες εκδηλώσεων)

Πληροφορίες Koyinta