Off Canvas sidebar is empty

Υποτροφίες για τους βραβευμένους του 3ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

athens digital film festival logoΠέντε νικητές του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας θα παρακολουθήσουν ως «υπότροφοι»  το πρωτοποριακό ετήσιο διαδικτυακό πρόγραμμα επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας της εταιρείας NMOS που δραστηριοποιείται στους τομείς της Δημοσιογραφίας- Ενημέρωσης- Επικοινωνίας- Διαφήμισης- Προβολής κι Ανάπτυξης Ιδεών.Οι  παρακολουθήσεις είναι συνολικής αξίας 307,5 ευρώ και θα δοθούν σε ανθρώπους του σινεμά ή γενικότερα του καλλιτεχνικού χώρου, οι οποίοι-ες θέλουν να μάθουν καλύτερα το πως δουλεύουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Απαραίτητος όρος για τη παρακολούθηση   υπό τη μορφή υποτροφίας  είναι  τα συγκεκριμένα άτομα θα πρέπει να έχουν λάβει μέρος στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου και να έχουν κερδίσει μια διάκριση ή ένα βραβείο αυτού του κινηματογραφικού θεσμού  

Με αυτόν τον τρόπο δείχνει η εταιρεία NMOS ότι υποστηρίζει έμπρακτα τον πολιτιστικό και την τέχνη σε δύσκολους καιρούς.

Το πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας  αφορά:

•    Όσους-ες ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο να εισέλθουν στις πανεπιστημιακές σχολές δημοσιογραφίας και στα αντίστοιχα τμήματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας των ΤΕΙ της χώρας ή έχουν πετύχει την εισαγωγή τους στο πρώτο έτος  αυτών των τμημάτων ή των σχολών.

•    Όσους- ες ανεξαρτήτως ηλικίας θέλουν να μάθουν καινούργια πράγματα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το αντικείμενο των εισηγήσεων έγκεινται στα είδη της δημοσιογραφίας και του δημοσιογραφικού λόγου, στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καθώς και σε ιστορικά στοιχεία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ομιλητής θα είναι ο δημοσιογράφος, κ. Νικόλαος Μόσχοβος.

Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν  διαδικτυακά με τους εξής τρόπους:

Α) Μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας επιμορφωτικών σεμιναρίων, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής της.

Β) Μέσω ατομικής διαδικτυακής επικοινωνίας για όσους –όσες από τους συμμετέχοντες ή τις συμμετέχουσες επιλέξουν αυτό τον τρόπο παρακολούθησης.

Το διαδικτυακό πρόγραμμα επιμορφωτικών σεμιναρίων θα είναι ετήσιας διάρκειας, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν όλο το εκπαιδευτικό υλικό προς αποκλειστική ατομική τους χρήση!

Για την παρακολούθηση της διαδικτυακής πλατφόρμας δεν είναι αναγκαία η εγκατάσταση ενός  ειδικού λογισμικού προγράμματος, αλλά καθίσταται απαραίτητη η απρόσκοπτη σύνδεση του χρήστη ή της χρήστριας  στο διαδίκτυο.

Μετά από το πέρας των εισηγήσεων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής- παρακολούθησης, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική εξάσκησή τους στο δημοσιογραφικό project της NMOS, www.typologos.com  και με το πέρας θα λάβουν συστατική επιστολή από τον δημοσιογράφο, κ. Νικόλαο Μόσχοβο.

Το δικαίωμα συμμετοχής διαμορφώθηκε στα 250 ευρώ+ 23% ΦΠΑ, ήτοι μόλις στα 307,5 ευρώ. Για τους υποψήφιους σχολών δημοσιογραφίας, τους φοιτητές, τα άτομα με αναπηρία, τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους ανέργους και για τα μέλη των μη κυβερνητικών οργανώσεων διαμορφώθηκε η συμμετοχή στα 190 ευρώ + 23% ΦΠΑ, ήτοι μόνο στα 233, 7 ευρώ.

Με την προεγγραφή καταβάλλεται προκαταβολή της τάξης των 20 ευρώ για την οποία λαμβάνεται θεωρημένη απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις μετά από την έναρξη του project, αλλά δεν θα δοθεί πιο πριν, εκτός εάν ο συμμετέχοντας ή και η συμμετέχουσα θελήσει να προκαταβάλλει όλο το δικαίωμα συμμετοχής με έκπτωση της τάξης του 50% (επί του καθαρού ποσού).

Όσοι-ες έλαβαν μέρος στο σεμινάριο της Δευτέρας 10 Ιουλίου του 2013 θα τύχουν έκπτωση της τάξης του 20% επί του καθαρού ποσού για το ετήσιο διαδικτυακό πρόγραμμα επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας και η συμμετοχή τους ισοδυναμεί με το ποσό προεγγραφής .

Στην περίπτωση, που θελήσουν να λάβουν μέρος στο ετήσιο πρόγραμμα αρκεί να δηλώσουν ονομαστική συμμετοχή και η καταβολή των τεσσάρων δόσεων θα αρχίσει μετά από την έναρξη του προγράμματος,  όχι πιο πριν.

Το ίδιο θα ισχύσει για όσους κι όσες θα παρακολουθήσουν το  «κλειστό»  τμήμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου του 2013, στο χώρο «3Venizelou» στη Θεσσαλονίκη  (Σελίδα στο  Facebook:
https://www.facebook.com/events/581377581884299/?context=create και εγγραφές:
https://docs.google.com/forms/d/1hxTLPJAnwLUkrm3lhpCp-HxyV5dYvIiqBhkBb_Qkkes/viewform).

Την έκπτωση της τάξης του 20% (επί του καθαρού ποσού) θα λάβουν κι όσοι-ες προχωρήσουν σε προεγγραφή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Έκπτωση της τάξης του 50%  (επί του καθαρού χώρου) θα τύχουν όσοι- όσες θελήσουν να προκαταβάλλουν όλο το δικαίωμα συμμετοχής .

Η ημερομηνία έναρξης του ετήσιου διαδικτυακού προγράμματος εισηγήσεων θα ανακοινωθεί δημοσίως στο σεμινάριο της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου του 2013 και στο Facebook!

Για τους όρους συμμετοχής στα σεμινάρια στον φυσικό χώρο θα εκδοθεί άλλη ανακοίνωση σε εύθετο χρόνο.

Η σελίδα του ετησίου  πρωτοποριακού  διαδικτυακού προγράμματος  επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας στο Facebook λειτουργεί στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση :
https://www.facebook.com/events/586374038070148/

Για τις προεγγραφές μπορούν οι ενδιαφερόμενοι-ες να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την εξής φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/1nHo4I6KofpGA690dl-npvwPrnBEdBigb-vAnvunQb6o/edit

ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΩΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η ΝΜΟS προσφέρει και τη δυνατότητα τρίωρων προσωπικών διαδικτυακών σεμιναρίων για όσους- ες επιλέξουν αυτή τη μορφή παρακολούθησης

Το δικαίωμα συμμετοχής στα   τρίωρα  προσωπικά διαδικτυακά σεμινάρια ( ανά μια τρίωρη εισήγηση)  διαμορφώθηκε μόλις  στα 20 ευρώ +23% ΦΠΑ , ήτοι 24,6 ευρώ.

Για  τους φοιτητές,  τους  άνεργους,  τ’ άτομα  με αναπηρία , τα μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων – συλλόγων διαμορφώθηκε το δικαίωμα συμμετοχής  (ανά μια τρίωρη  εισήγηση)  στα 15 ευρώ +23% ΦΠΑ, ήτοι στα 18,45 ευρώ.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τελευταίων τάξεων του Λυκείου, που στοχεύουν την εισδοχή τους στις σχολές δημοσιογραφίας – πανεπιστημιακές ή μη- διαμορφώθηκε το δικαίωμα συμμετοχής  ( ανά μια τρίωρη  εισήγηση)  στα 10  ευρώ +ΦΠΑ, ήτοι στα 12,3 ευρώ.

Πληροφορίες για τις προεγγραφές ή το  ετήσιο διαδικτυακό  project επιιμορφωτικών εισηγήσεων περί δημοσιογραφίας  παρέχονται καθημερινά και γίνονται  από τα γραφεία της ΝΜΟS, που εδρεύουν στην οδό Παυσανία 21, Τ.Κ. 54352, Άνω Τούμπα- Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-286.962, κινητό 6944-18.17.72, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Πληροφορίες Koyinta