Off Canvas sidebar is empty

Bazaar Στην Ρόδο

{mosimage}Μεγάλης ανταπόκρισης έτυχε η πρόταση του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων για τη λειτουργία του ευρύτερου χώρου της Ροδιακής Έπαυλης σαν πολιτιστικός πολυχώρος και για την φετινή περίοδο που προηγείται των Χριστουγέννων και προγραμματίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά η φιλοξενία πολιτιστικών δραστηριοτήτων και Bazaar από φορείς και Συλλόγους του νησιού μας.

Η πρώτη συνάντηση των φορέων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο Θεατράκι του Νηρέα (Διαγοριδών 3, Α’ όροφος), ώστε να ξεκινήσει η συλλογή των πληροφοριών και ο συντονισμός προς το καλύτερο αποτέλεσμα για το Ροδιακό κοινό και τους ίδιους τους φορείς. {mosimage}

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος στη συνάντηση  οι παρακάτω φορείς: Διεθνές Κέντρο Γλωσσών Ρόδου, Ολλανδικός Σύλλογος Ρόδου, Σώμα Ελληνίδων Οδηγών, Το Σπίτι της Ευρώπης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δωδ/κός Σύλλογος Γονέων, Συγγενών και Φίλων Εξρτημένων Ατόμων, Δωδ/κός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου, Σύλλογος ‘Μεσαιωνικό Ρόδο’, Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου ‘Εργάνη Αθηνά’. Σύλλογος Απολλώνων ‘Νέοι Ορίζοντες’, Θεατρικό Εργαστήρι Κων/νου Τρέχα, Κέντρο Τέχνης, Χορού και Άθλησης, Σχολή Χορού ‘Σοφία Μελισσουργού’, Ροδίων Παιδεία, Εργαστήρι Ζωγραφικής ΠΟΔΡ και Τμήματα Μονωδίας και Σύγχρονου Τραγουδιού του Ωδείου ΠΟΔΡ

Οι φορείς που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, μπορούν να παρουσιάσουν είδη Bazaar, σχήματα που θα παρουσιάσουν μουσική, τραγούδια, χορό, θέατρο, παντομίμα και κάθε είδους πολιτιστική δραστηριότητα που θα μπορεί να ενσωματωθεί στο χώρο. Ακόμη, στον κήπο της Ροδιακής Έπαυλης, θα ξαναστηθεί και φέτος, η Φάτνη του Δήμου Ροδίων, η οποία με τη βοήθεια του καθιερωμένου στολισμού με λαμπιόνια, θα μας
χαρίσουν την αναμενομένη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
{mosimage}
Τα Χριστούγεννα του 2005 στην όλη εκδήλωση, έλαβαν μέρος συνολικά 42 φορείς, με μουσικά, χορευτικά, θεατρικά happenings, ζογκλερικά, κλόουν και πολλές εκπλήξεις, κουκλοθέατρα, επιδείξεις χειροτεχνίας (workshop) και Bazaar με χειροποίητα ή/και παραδοσιακά είδη αλλά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και στολίδια. Η επιτυχία της όλης διοργάνωσης δεν αφορούσε μόνο την συμμετοχή του μεγάλου πλήθους φορέων, αλλά και της ανταπόκρισης των πολιτών που πραγματικά κατέκλυσαν τον αύλιο και εσωτερικό χώρο της Ροδιακής Έπαυλης για να παρακολουθήσουν καθόλη τη διάρκεια των δύο εβδομάδων, τα πολιτιστικά δρώμενα.

{tab=Για περισσότερες πληροφορίες}Τμήμα Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων
τηλ: 22410-27.427
{/tabs}