Tα βραβεία των προβολών του Big Bang στην Πάτρα

{mosimage}Με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου ολοκληρώθηκαν οι προβολές του φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους «Big Bang» στην Πάτρα που διοργάνωσε το περιοδικό ΤΟ ΔΟΝΤΙ. Έτσι, το πείραμα να ταξιδέψουν για πρώτη φορά εκτός Αθήνας, επιλεγμένες ταινίες που έχουν υποβληθεί στο μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους που διεξάγεται μέσω Ίντερνετ, κρίνεται απόλυτα πετυχημένο. Στο «Τραμ», στο «Rocky Raccoon» και στο «Si Doux».

{slide=Video :: Προβολών του Big Bang στην Πάτρα}{google}4682897193951988688{/google}{/slide}
Περίπου εξήντα ταινίες προβλήθηκαν, χειροκροτήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να βαθμολογήσουν τις ταινίες που προβλήθηκαν, δίνοντας τα δικά τους βραβεία κοινού.
Την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η ταινία του Σπύρου Σιάκκα «The Mirror stage» (κιν. σχέδιο), ενώ ακολούθησαν οι ταινίες:
  • «Του χάρου τα δόντια» του Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη (μυθοπλασία)
  • «Keep of the bubles» του Θεοφάνη Σκαφιδά (κιν. σχέδιο)
  • «Οι άνδρες δεν κλαίνε» του Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη (μυθοπλασία)
  • «Το λεωφορείο της γραμμής» του Παναγιώτη Κράββαρη (μυθοπλασία)
{mosimage}

Ήδη το ΔΟΝΤΙ, σε συνεργασία με το περιοδικό Τέχνης και Πολιτισμού  KOYINTA Art eMagazine  www.koyinta.gr, σχεδιάζουν τη δημιουργία στην Πάτρα ενός μόνιμου πυρήνα προβολής και ανάδειξης του ψηφιακού κινηματογράφου, με έμφαση σε χώρους που δεν είναι κατ’ ανάγκη κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά που προσφέρονται για το διάλογο του κοινού με νέους δημιουργούς απ’ όλη την Ελλάδα.
{mosimage}{mosimage}{mosimage}{mosimage}

Πληροφορίες Koyinta

Off Canvas sidebar is empty