Ανάμεσα σε Μουσική προβολές και Πατρίδες

{mosimage}Γαλανόλευκα πανιά θα ταξιδέψουν τις ημέρες του Πάσχα ανάμεσα σε 3 πατρίδες την Ελλάδα την Φινλανδία και την Εσθονία.Εκεί θα συναντηθούν  στην καλοκαιρινή πρωτεύουσα της Εσθονίας την πανέμορφη πόλη Πάρνου Pärnu που έχει μάλιστα σαν σημαία της την Ελληνική σημαία της ξηράς,  το Σαββατοκύριακο του Πάσχα (6.-9 Απριλίου)  μετά απο πρόσκληση του {mosimage}διευθυντή του εκπαιδευτικού και πολιτιστικού γραφείου της πόλης Andrus Haugas η Σουβλακι ορχήστρα μαζί με τη λαμπρή ελληνική ορχήστρα της πόλης ονόματι Mr Bouzouki & Rembetes   να παίξουν 3 μέρες μουσική!!!

 

Εκτός όμως από τις συναυλίες και τούς αυτοσχεδιασμούς με τις δύο ορχήστρες, θα υπάρχει επίσης στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης και πρόγραμμα προβολών.

Το Σάββατο 7,Απριλίου στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης. θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Χρήστου Καρακάση Ανάμεσα σε δυο Πατρίδες.

Στην πόλη αυτή ζεί και η Λίνα Βουράκη μία Ελληνίδα δασκάλα η οποία διδάσκει γλώσσες στο σχολείο της πόλης και είναι μέλος της Εσθονικής ορχήστρας. Η πόλη Pärnu είναι επίσης αδελφοποιημένη πόλη με τη Βάσα της Φινλανδίας εδώ και 30 χρόνια

Πληροφορίες Koyinta

Off Canvas sidebar is empty