Ο Γιώργος Κομνάς γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής, τον Ιούνιο τού 1968.Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και Παραγωγός Ραδιοφώνου, ωστόσο η μεγάλη του αγάπη, η μουσική, από νωρίς αποτέλεσε τη βασική ενασχόλησή του.Παρακολουθησε μαθήματα πιάνου δίπλα στο δάσκαλο Κώστα Παπαστεργίου, ὰ»λά γρήγορα σταμάτησε τις σπουδές του κι ασχολήθηκε με τη σύνθεση μουσικής για το θέατρο, την άλλη μεγάλη του αγάπη...Το 1995 συνθέτει τη μουσική για το δραματοποιημένο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη "Το Χριστόψωμο".

Το 1997 παρουσιάζει τον πρώτο κύκλο μελοποιημένων ποιημάτων τού Κωστή Παλαμά, σ' ένα  αφιέρωμα τού Δήμου Κορυδαλλού με θέμα τους ποιητές τού Μεσοπολέμου.
Την ίδια χρονιά μελοποιεί και στίχους των Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και Ρώμου Φιλύρα.
 
Το 2004 σύνεθεσε τη μουσική για το CD-ROM παρουσίασης τού ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ με θέμα "ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ".
Το ίδιο έτος υπογράφει τη μουσική επένδυση με πρωτότυπες συνθέσεις στο θεατρικό έργο "ΑΓΝΟΔΙΚΗ" τής Ιτάλίδας συγγραφέως MAURA DEL SERRA κι ένα χρόνο αργότερα γράφει τη μουσική για το   CD-ROM τού Δήμου Νικαίας με θέμα τους  "Πρώτους Κατοίκους τής Πόλης".

Το 2006 συνεργάζεται με τον Αμερικανικό θίασο Aperture Tectonics Theatre Company, επενδύοντας μουσικά το έργο "Through Wyeth's Window ", σε σκηνοθεσία PAUL BLORE , που πρωτοπαρουσιάστηκε στο PRINCE MUSIC THEATER τής PHILADELPHIA των Η.Π.Α. , αποσπώντας θετικές κριτικές, τόσο από το θεατρόφιλο κοινό, όσο και από τον Αμερικανικό τύπο.

Τον Μάιο του 2007, σε μία ξεχωριστή βραδιά στον Πολυχώρο "ΑΘΗΝΑΪΣ"  και στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Λογοτεχνικού Μαραθωνίου, βραβεύεται για τη σύνθεσή του "ΤΕΙΧΗ", εμπνευσμένη απο το ομώνυμο ποίημα του Κ.Π. Καβάφη.Το βραβείο υπογράφει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών  κ. Θόδωρος Αντωνίου

Ο Γιώργος Κομνάς είναι μόνιμος συνεργάτης τού θιάσου ΙΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και έχει επενδύσει μουσικά σχεδόν όλες τις παραστάσεις του.

Εχει επίσης συνθέσει τη μουσική για διάφορα εμπορικά διαφημιστικά σποτ.

Είναι σολίστας ενός από τα πιο ιδιαίτερα παραδοσιακά όργανα τής Ιταλίας, τού Βιμπραντονεόν.

http://komnas.hitart.com/

http://myspace.com/komnas